>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

jak zmienic rodzaj waluty w moneybookers?

klammer 0

klammer

Użytkownik
Mam konto w dolarach, bo kiedys uzywalem go tylko do pokerroomow a teraz gram glownie u bukmacherow za zlotowki i chce to zmienic. Da sie to zrobic?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Mam konto w dolarach, bo kiedys uzywalem go tylko do pokerroomow a teraz gram glownie u bukmacherow za zlotowki i chce to zmienic. Da sie to zrobic?
tak da się zrobić. W moneybookers jest możliwość wysyłania pieniędzy w dolarach, euro, i złotówki. Po prostu dajesz na wyślij pieniądze i potem klikasz na walutę i następnie po wyświetleniu się paska na który m będą wszystkie waluty róznych krajów i wybierasz to co Cię interesuje.

djarek18 0

djarek18

Użytkownik
a czy odwrotnie to działa tez...jesli mam koto w złotówkach a dostane wpłate na konto w euro niema problemu???pieniadze zostana zamienione na zł???

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
a czy odwrotnie to działa tez...jesli mam koto w złotówkach a dostane wpłate na konto w euro niema problemu???pieniadze zostana zamienione na zł???
tak nie ma problemu.. kasa w moneybookers jest zamieniana na kwotę którą chcesz tj. euro &gt; zł lub z ł&gt;euro i bez żadnych opłat. Oni pobieraja opłaty tylko przy przelewie na konto bankowe lub przy wpłacie na konto moneybookers.

G 46

ghs

Użytkownik
Przemoevil, czemu wprowadzasz ludzi w błąd!? W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Moneybookers dodaje 1.75% do kursu przewalutowania. Następnym razem może sprawdź coś, zanim się wypowiesz.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Przemoevil, czemu wprowadzasz ludzi w błąd!? W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Moneybookers dodaje 1.75% do kursu przewalutowania. Następnym razem może sprawdź coś, zanim się wypowiesz.okers dodaje 1.75% do kursu przewalutowania. Następnym razem może sprawdź coś, zanim się wypowiesz.[/QUO

moja pomyłka.... sam nie zauważyłem jak robiłem przelewy w moneybookers że są pobierane dodatkowe opłaty.

Przepraszam tych za wprowadzenie w błąd..

Do góry Bottom