>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak Zarobić łatwy Milion Złotych ??

fantomas 0

fantomas

Użytkownik
To Proste.

Tworzymy Byle jaką stronę internetową.

Bardzo dobrze ją indeksujemy w Google.

Na stronie umieszczamy nasz numer Konta ...

Każdy kto odwiedzi strone niech przeleje symboliczne 1zł.

Gdy zrobi to Milion Ludzi zarobimy MILION ZŁOTYCH ????

haha dobre i realne.

I w taki sposob można pomagać ludziom aby mogli sobie życ szczesliwie.

Moze i głupie....ale realnie pomyslec .... dla człowieka 1zł to nei dużo...a mogą dać zarobić drugiemu Okrągły Milion. ????

Wiecie co zrobili kibice Fc Koln ??? Zrobili zrzutke po pare drobych na transfer PODOLSKIEGO który zasili ich skład w lecie ????

Wielu penwie pomysli ze to glupota ale taka prawda... 1zł to nei duzo....a można zrobić z kogos bogacza...

W zamian za to nie wiem..umiescic link do jego strony www albo reklame ????

Tak juz zrobil pewien amerykanin....ktory zarobil tak Milion.

Dobra to tyle ????

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Jak w Polsce wejdzie na taka stronę 100tys. ludzi i chociaz 10 osób wpłaci 1zł to szacunek dla Ciebie :-D:jezora:

radek03 90

radek03

Forum VIP
Heh, pomysł dość abstrakcyjny, przypomina trochę żebranie online, ale odziwo możliwy w realizacji, już słyszałem o gościach, którzy w ten sposób dobili do niezłej sumki. Ale nie jest to takie proste jak się wydaje, musisz napisać skrypt strony (raczej prosta w html nie przejdzie, musi być coś przyciągającego oko), teraz trzeba wypozycjonować w google, mieć dużo wejść i raczej nie po polsku tylko międzynarodowa (w angielskim). Ja tam się w takie coś nie mam zamiaru bawić ale widać czego ludzie nie wymyślą dla pieniędzy. I słowo &quot;łatwo&quot; powinieneś wziąć w &quot;&quot;

radek03 90

radek03

Forum VIP
Tutaj strona jest aktywna 24h na dobe 365 dni w roku, nie wiem jak ktoś mysiałby być zdeterminowany aby tak stać.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
lol ale gupi pomysl praktycznie identyczne jak emaile z 5 kontami numerow i tam niewiadomo ile pieniedzy idzie zarobic.

Po za tym juz widze ze ktos sie bawi w przelew 1PLN jak oplata z innego banku jest 50 groszy wiec bankowi dajecie dzieki takiej stronce niby zarobic 500k gupi pomysl gupszego nei widzialem zamknijcie ten temat bo nie ten dzial to raz i jakis warn dla zalozyciela najlepiej zeby sie nauczyl

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Weź człowieku (do autora) napisz coś sensownego bo inaczej zamykam temat :/ Poniosła Cię fantazja. Jesli juz rzeczywiscie udalio by /ci sie zrobc taka dobra strone ze byłbys w pierwszej piątce w google to byś zarabiał na samych reklamach pewnie że nie miliopny ale dosyć sporo.
Pierwsy milion? Zgłoś sie do programu Milionerzy może Ci podejdą pytania ;) ????

R 125

roger12

Użytkownik
najlepiej (autor) idz do byle jakiej roboty a nie byś za free milion chciał a jak już to puszczaj totka może kiedyś ci siądzie szóstka

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Wszyscy amerykańscy biznesmeni (czyli czytaj oszuści lub złodzieje) mówią że 1 milion trzeba ukraść (wyłudzić, kogoś nabić w butelkę itp)
Nawet któryś z prezydentów USA przyznając się do posiadanego majątku powiedział przed komisją że 1 milion ukradł, a 2 dorobił się &quot;legalnie&quot;
A tak na serio. Albo masz przebitkę na walutach np 20 tys Euro/GBP i to mądrze inwestujesz grasz w bukmacherkę to może kiedyś.
Ja w naszym kraju nie widzę szans zarobienia tego legalnie. No chyba że macie wujka w zarządzie PKN Orlen, JSW S.A albo coś takiego żeby was wkręcił.
Ja mam pomysł na swój biznes i może wypali ale niestety nie w Polsce ( jesteśmy za biedni i za mało konsumujemy).

Pozdrawiam i życzę 1 miliona :p

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Wszyscy amerykańscy biznesmeni (czyli czytaj oszuści lub złodzieje) mówią że 1 milion trzeba ukraść (wyłudzić, kogoś nabić w butelkę itp)
Nawet któryś z prezydentów USA przyznając się do posiadanego majątku powiedział przed komisją że 1 milion ukradł, a 2 dorobił się &quot;legalnie&quot;

A tak na serio. Albo masz przebitkę na walutach np 20 tys Euro/GBP i to mądrze inwestujesz grasz w bukmacherkę to może kiedyś.
Ja w naszym kraju nie widzę szans zarobienia tego legalnie. No chyba że macie wujka w zarządzie PKN Orlen, JSW S.A albo coś takiego żeby was wkręcił.

Ja mam pomysł na swój biznes i może wypali ale niestety nie w Polsce ( jesteśmy za biedni i za mało konsumujemy).

Pozdrawiam i życzę 1 miliona :p
Dam ci radę: Jeżeli masz pomysł na biznes, to za żadną cenę nigdy od niego nie odstępuj, dąż do celu i spełnij swoje marzenia, nie daj się stłamsic i ciągnąc w dół, bo u nas w Polsce to już taka mentalnośc że jak człowiek chce coś zrobic, to wszyscy mu rzucają kłody po nogi (nawet jak chcesz założyc biznes za granicą tak jak w twoim przypadku, to u nas w kraju bedą cię w większości niestety zniechęcac). Właśnie dlatego ci którzy założyli własne firmy w większości żyją godnie i są zadowoleni z życia - bo byli wytrwali, ambitni, i nie zwracali uwagi na zdanie malkontentów którzy im odradzali. Każdy będzie ci mówił: po co? nie opłaca się, lepiej na państwową posadkę - najlepiej po znajomości, nie dasz rady itp. A ty rób swoje i za kilka lat śmiej się z tych którzy ci odradzali;)
Ps. Nie odnoszę się do wypowiedzi zaczynającej temat o założeniu strony (bo to inna sprawa), tylko do tej którą zacytowałem.
Pozdrawiam

sawas 27

sawas

Użytkownik
jesteśmy za biedni i za mało konsumujemy
Nieprawda. A właściwie prawda. Ale można spojrzeć na to również z drugiej strony (tak samo jak w połowie pustą/pełną szklanką). Może i jesteśmy biedniejsi i konsumujemy mniej niż Brytyjczycy (bo pewnie tam planujesz swój biznes..), ale jednocześnie jesteśmy coraz bogatsi i systematycznie zwiększamy swoją konsumpcję. A właśnie w takich rozwijających się krajach najłatwiej o dobry pomysł na szybki zarobek. Wg mnie, Polska jest już zbyt bogatym państwem, by łatwo tu zarabiać. Ja swoją uwagę kieruję na Wschód :]

V 0

vip_madame

Użytkownik
Tak naprawdę to pieniądze leżą na ziemi,trzeba tylko umieć je sięgnąć...
I żeby godnie żyć nie trzeba pracować na etacie i cały czas pracować...

Do góry Bottom