>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak zarabiają właściciele buków naziemnych?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Tak jak w temacie. Czy to opłacalny interes? Ile da sie wyciągnąć miesięcznie. I czy każdy kto chce może otworzyć taki salon w swoim mieście. Jeśli macie jakies doświadczenie w tym lub jakiś znajomych, którzy się tym zajmują to czekam na odp. ????

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
z tego co wiem nie można w polsce załozyc swojej firmy bukmacherskiej, bo jest to nielegalne, a toto-mix, sts itd. są to niejako buki &quot;państwowe&quot;. No chyba że chcesz założyć buka internetowego, ale to też nie w Polsce. A czy opłacalny interes? bardziej tak niz nie, chociaż jak sobie jeszcze weźmiesz koszty utrzymania, płace dla pracowników itd to nie wiem, w kazdym bądź razie jakaś tam ustawa zabrania tworzenia nowych buków naziemnych

Jeśli coś źle napisałem to poprawcie

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
ale chodzi mi o to żeby np. otworzyć punkt STS w moim mieście jeśli takiego nie ma, a konkretnie chodzi mi o Betako i jeśli ja bym wpadł na ten pomysł to czy by mi sie to opłacało i jak sie z nimi skontaktować i czy trzeba spełniać jakieś wysokie normy itp.

lucek 250

lucek

Użytkownik
Wystarczy miec lokal o powierzchni 20 -30 m2 na parterze z oknami - kontakt poprzez ich strone internetową. no i musi byc duze miasto. kasa? buk zgarnia kase za mecze itp - ty dostajesz prowizje za lokal itp raczej stałą....moze powiekszoną o % z obrotów

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Wystarczy miec lokal o powierzchni 20 -30 m2 na parterze z oknami
ja tam sie nie znam ale u mnie w miescie toto-mix jest chyba mniejszy niz 20m2 i nie jest na parterze a wlasciwie to jest to warsztat rowerowy i ten koles co tam siedzi to caly czas jest umazany i przykreca tam jakies swoje srobki itd do tych rowerow, wiec jak widzisz wymagania nie sa az tak straszne :p

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Dowiadywałem się swojego Czasu więc wyglądało to na zeszły rok tak że poprostu oni opłacali Lokal itd. ale z Obstawionych Kuponów i utargu Właściciel ma procenty czyli Kase a to już zależne od dogadania ale na pewno nie jest wysoki Procent pewnie coś koło 20-10% góra ... z tego co się dowiadywałem ciężko żeby któryś dał więcej ale musiałbyś troche podzwonić i się podowiadywać ????

Pozdrawiam

Do góry Bottom