>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak zacząć grać w buku internetowym ?

nowak 0

nowak

Użytkownik
Witam !

Juz troche siedze w bukmacherce ale cały czas gram w bukach naziemnych i nie interesowałem sie internetowymi. Az do dzisiaj - matka wyskoczyła ni z gruchy ni z pietruchy czy nie mozna grac w Sts przez internet. No to ja jej powiedziałem ze sie da i takie tam no i sie zgodziła. Wiec taka prosba do Was czy ktos mógłby mi napisac jak załozyc konto gdzie co jak i wogole wszystko wszystko jak sie wpłaca kase na konto do buka. Po prostu wszystko od podszewki ???? Znajdzie sie ktos na tyle pomocny :?: ???? Bardzo bym prosił.

T 9

tosterkm

Użytkownik
powiem tak - to jest proste jak ... (tu niech sobie kazdy sam dopowie ???? )
najpierw wybierasz buka, najlepiej takiego z polska strona, konto w polskim banku i koniecznie ma byc promocja dla nowych graczy +100%, czyli podwojenie pierwszej wplaty (czmu nie skorzystac skoro daja kase za darmo ???? ), obecnie chyba najlepiej byloby zaczac na bet365, slyszalem bardzo duzo pochlebnych opini no i maja promocje dla nowych ????
konto! warto miec na swoje nazwisko, wtedy wplaty i wyplaty sa szybkie i bez problemow, chodzi o to zeby konto u buka i w banku bylo na to samo nazwisko, konto w banku internetowym zaklada sie bardzo szybko, latwo i przyjemnie, mbank, inteligo czy inne...
jak juz masz konta u buka i w banku oraz kase w banku czytasz dokladnie warunki promocji dla nowych, spelniasz te warunki, masz swoja kase u buka, po chwiuli masz juz dwa razy tyle (promocja ???? ) i zaczynasz grac... potem juz wszystko zalezy tylko od ciebie...
powodzenia!

M 0

marcin_fci

Użytkownik
Witam !

Podstawowym pytaniem jest: W jakim buku chcesz zacząć ?

Mogę pomóc jeżeli chodzi o Betsson, moje GG: 5085307 :jezora:

Pozdrawiam !

sutek 79

sutek

Forum VIP
Nowak myśle ze sporo informacji znajdziesz w dziale dla poczatkujacych. Poogladaj tez tematy buków na forum, po pierwsze musisz sie zdecydowac u ktrego chcesz grac ja proponuje Bwin albo Bet365 i wtedy można zaczac zadawac pytania co i jak jak coś to służe pomocą ;)
pozdro

Do góry Bottom