>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

jak wytypować

D 0

darkrose

Użytkownik
Mam do was pytani. Jutro chce iśc do totomixa oddać kupon ale chce dodać jeszcze jeden mecz.
Jutro gra AC Milan-Novara i chce zagrać z handicap&#39;em. Jak zaznaczyć na kuponie, że Milan nie wygra więcej niż 2 bramkami?

Handicap
AC Milan-Novara H (0-1,5)
1 2
1.60 2.00

co mam zaznaczyć? 1 czy 2?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
2...
Na chłopski rozum: 2:1 mecz się kończy, dodajemy 0 Milanowi i 1.5 Novarze, więc mamy 2:2.5, czyli 2... Jakby się skończyło 3:1, to 3:2.5 i wówczas nie wchodzi.
Rozumiesz sposób ogarnięcia tego ? Mam nadzieję, że tak. pozdro

bender7 91

bender7

Użytkownik
ok ruzmiem dzieki.
a jaka jest różnica jak postawie na 1 a na 2?
1 to + 1,5 bramki
a 2 to - 1,5 bramki?
Nie. Odwrotnie. Goście jako słabszy zespół mają przyznany handicap +1,5 bramki.
Każdy mecz na początku zaczyna się wynikiem 0:0, tu goście mają handicap, więc każde ich zwycięstwo, każdy remis oraz każde jednobramkowe zwycięstwo gospodarzy rozliczane będzie jako 2. Natomiast jeżeli Milan wygra różnicą dwóch lub więcej goli, wtedy jest 1.

A 861

amigo007

Użytkownik
Ty nie dajesz +1,5 , tylko w tym zakładzie od początku jest przyznany handicap dla Novara H +1,5 bramki. A ty obstawiasz na 1. AC Milan lub 2. Novara. Jak obstawisz 2 (Novara) i AC Milan wygra 1:0, 2:1, 3:2 itd to wygrywasz. Jak obstawiasz 1 (AC Milan) to żebyś wygrał Milan musi wygrać minimum 2 bramkami. Teraz już powinieneś wszystko dokładnie wiedzieć :)

Do góry Bottom