>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Jak wypełnić druczek wpłaty pocztowej? Pochwała za odpowiedź

B 71

bartus

Użytkownik
Witam!

W najbliższych dniach chciałbym dokonać wpłaty na poczcie i zasilić swoje konto w bwin. Dane które są podane na stronie wskazują, że pieniądze wysyłane są do Wiednia. Rozmawiałem z kobietą z poczty i niestety nie chciała przyjąć wypełnionego druku, podobnie było na 2 innych pocztach. Co mam zrobić aby wysłać pieniądze przez przelew pocztowy?

Pozdrawiam

Wyczerpujące odpowiedzi nagradzam pochwałami :spokodfhgfh:

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Nie ufam poczcie jako instytucji do powierzenia pieniedzy.

Idz do banku, nie powieszm mi ze u Ciebie nie ma zadnego.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Ale druczek do wypełnienia jest podobny ;-)

Ale oczywiście lepiej w banku wpłacać, szybszy przelew, w niektórych bankach do tego jest pobierana mniejsza prowizja aniżeli na poczcie.

ominik 0

ominik

Użytkownik
Re: Jak wypełnić druczek wpłaty pocztowej? Pochwała za odpow
Witam!

W najbliższych dniach chciałbym dokonać wpłaty na poczcie i zasilić swoje konto w Bwin. Dane które są podane na stronie wskazują, że pieniądze wysyłane są do Wiednia. Rozmawiałem z kobietą z poczty i niestety nie chciała przyjąć wypełnionego druku, podobnie było na 2 innych pocztach. Co mam zrobić aby wysłać pieniądze przez przelew pocztowy?

Pozdrawiam

Wyczerpujące odpowiedzi nagradzam pochwałami :spokodfhgfh:
To znacz że panie obsługujące cię na poczcie to kompletne indolenty. Pieniądze nie są wysyłane za granice tylko na polskie konto, na co jasne wskazuje sam numer konta!!

Do góry Bottom