>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Jak wypłacic kase

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Witam
Mam na koncie 80 złoty chce wpłacic 40 obrócic po minimalnym kursie i wtedy od razu wypłacic( wtedy będe miał 120). I tu powstaje moje pytanie: Jeżeli konto w buku mam na mame a w MB na siebie to czy wypłacą na MB czy będą jakieś problemy??

daimler 14

daimler

Forum VIP
Mb ---&gt; Moneybookers?
jeśli tak to zrób sobie konto na siebie w Moneybookers...
Jeśli chodzi o bankowe to wątpie bo dane muszą sie zgadzac.. dane gracza i dane posiadacza rachunku w banku...

Pzdr

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
Właśnie w tym problem bo jak sie rejetrowałem w BWIN to nie miałem jeszcze 18 lat i zarejestrowałem sie na mame. Teraz założyłem konto w Moneybookers na siebie. I chodzi mi o to czy jeżeli wpłace cos przez Moneybookers to będe mógł wypłacic na konto z którego wpłacałem?? Czy przy wypłacie zażadają o jakiś dowód czy cos podobnego??

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Wiem że GB nie robi większych problemos z wypłatami. Ale na 100% Moneybookers nie przyjmie Twojego przelewu :!: Chociaż dane adresowe i nazwisko będą ok, to tam pisze wyraźnie. ZAKAZ DOKONYWANIA DEPOZYTóW OD STRON TRZECICH. Ja bym napisał do Supprotu MB (polski support jest ok :!: w MB) i jak nie będą mieli żadnego halo to jedziesz a jak nie to zakładaj konto w MB na mamę i tyle ????

Do góry Bottom