>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Jak wypłacić?

melessio14 0

melessio14

Użytkownik
Mam problem z wypłata pieniędzy z zakładów. Konto w BAW mam załozone na brata(nie mam 18 lat) a konto w banku na mnie. Jak chce wypłacić pieniądze na to konto to po kilku dniach pieniądze znów wracają do BAW, a oni mówią ze dane kont muszą byc zgodne.

Może mi ktos powiedziec jak wypłacic pieniądze? Może da sie to jakos zrobić przez moneybookers? Macie jakies pomysły. Z góry dziex na pomoc

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Masz problem:
a) przy wypłacie brat musi przesłać scan dowodu osobistego, potwierdzenie że ma 18 lat
b) przy wypłacie konto w banku musi być na te same imię i nazwisko co w BAW

Więc, żadnego z w/w warunków nie spełniasz. Więc raczej kasy nie wypłacisz prędko. Czekaj na 18-ste urodziny brata : )

melessio14 0

melessio14

Użytkownik
Moment..
Mam problem z wypłata pieniędzy z zakładów. Konto w BAW mam załozone na brata(nie mam 18 lat) a konto w banku na mnie. Jak chce wypłacić pieniądze na to konto to po kilku dniach pieniądze znów wracają do BAW, a oni mówią ze dane kont muszą byc zgodne.
Brat ma 18 lat i na niego jest konto w BAW (ja nie mam 18 lat). Skan juz dostali ale pieniądze wróciły bo pieniądze wysyłałem na swoje konto bankowe. Niestety nie mam takiego samego imienia jak mój brat i na konto wypłacic sie nie da.

I mam takie pytanie czy można wypłacic jakoś na Moneybookers i potem na konto albo w jakis inny sposób.

mój brat powiedział ze ma mnie w ... i specjalnie dla mnie konta zakładał nie bedzie bo mu nie potrzebne. ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
ok, źle przeczytałem

No załóż konto na brata w Moneybookers. To nic nie kosztuje, a powinno być wszystko bez problemu. Tak mój kumpel &quot;oszukiwał&quot; BAW na bonusie, więc idzie tak kasę przelać. Tylko, że z Moneybookers na konto bankowe otrącą 7zł za przelew :?

melessio14 0

melessio14

Użytkownik
A czy przy wypłatach z Moneybookers na konto nie muszą sie zgadzać dane? Gdzies tak przeczytałem chyba? Próbował ktoś kiedys tak?

mikepl 0

mikepl

Użytkownik
Dokładnie! Niech brat założy konto i po problemie.

Konto teraz można założyć przez Internet w kilka minut. Tylko niech wybierze taki bank, w którym nie płaci się za prowadzenie, a opłata ukryta jest w opłatach za operacje. Wtedy konto może sobie leżeć nieużywane i licznik nie będzie stukał co miesiąc, więc brat nic nie traci. Polecam mBank.

Do góry Bottom