Chcę prowadzić temat z typami gram w tobet i chcę wstawiać puszczony kupon, wiem że się da bo niektórzy tak robią jednak nie umiem sobie poradzić z tym. Proszę o szczegółową wskazówkę.
Masz przycisk PRINT SCREEN na klawiaturze. On kopiuje cały obraz, który jest na ekranie.
Potem wklejasz do PAINTA. Obcinasz to, co Cię interesuje (czyli na przykład ten kupon), na nowo wklejasz i zapisujesz (ja zawsze zapisuję w formacie PNG).
Potem jeszcze trzeba wstawić taki zapisany obrazek na forum. Ale o tym to już jest tutaj napisane: http://forum.bukmacherskie.com/f16/wklejanie-screena-na-forum-17735.html
robisz screena, zapisujesz na komputerze, potem umieszczasz np na www.tinypic.com i tam masz link dla forum albo kopiujesz zwykly link i podczas umieszczania na forum klikasz taki zolty kwadracik z piramida 'insert image'
Właśnie w tym problem, mam jakąś dziwną klawiaturę niby piszę na przycisku rt SC pod spodem SysRq i jak naciskam włącza mi się opcja drukowania zamiast robić print screena. wie ktoś jak to rozwiązać ?
Właśnie w tym problem, mam jakąś dziwną klawiaturę niby piszę na przycisku rt SC pod spodem SysRq i jak naciskam włącza mi się opcja drukowania zamiast robić print screena. wie ktoś jak to rozwiązać ?
Masz laptopa?
Przytrzymaj klawisz FN (najczęściej po lewej "na dole" koło CTRL.)
i dopiero wtedy wciśnij PRTSC ????
Jeśli masz stacjonarkę i klawiaturę pokaźnych rozmiarów to poszukaj klawisza "Office lock"
Na 99% któreś rozwiązanie poskutkuje.