>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak usunąć konto na expekt.com

J 0

jasiek_92

Użytkownik
Chciałem zobaczyć jak mniej więcej wygląda gra na expekt. com i założyłem konto z fałszywymi danymi. Teraz chce wypłacić wygraną koło 200 PLN, tylko nie wiem czy się uda bo nie mam dowodu osobistego na te dane. :mrgreen: Chce też założyć nowe konto, już z prawdziwymi danymi. 8)
Moje pytanie, czy jest możliwość usunięcia konta i założenia nowego, bo wiem, że można mieć tylko jedno konto, na jedno domostwo :?:

W 2

wislak

Forum VIP
Wpłacałes jakąś kase na fałszywe dane???? jaki lol.... ;)
jak mozna wplacic 40zl (takie jest minimum tam chyba) i wiadomo ze nie ma szans na wypłacenie ????
nie jestem pewien - ale przegraj tą kase na pokerze może z kims znajomym

M 0

matti1987

Użytkownik
Ja tez tak mialem ze zalozylem sobie konto z falszywymi danymi i wplacilem tam kase( to bylo jeszcze 50 zł) i wtedy nie mialem jeszcze 18 lat, ale i tak wszystko wtopilem. Wiec gdy skonczylem 18 to chcialem sobie zalozyc konto legalne z oryginalna data ur i itp, co jak co udalo mi sie zalozyc i wpalcilem tam 100 zł bo była jakas promocja dla nowych graczy odnosnie podwojenia wplaty za trafiony kupon. Zapisalem sie do tego i po jakims czasie wyslali mi maila ze nie moga mi dac bonus gdyz jest ten sam klient co ma dwa konta i to jest wbrew regulaminowi i itp, wiec kazali mi wyslac skan dowodu i podac konto ktore maja mi odblokowac. W sumie nie mialem zadnych nieprzyjemnosci z tego powodu, ale i tak musialem sie tlumaczyc z przyczyny zalozenia dwoch kont. Troche tam im pokrecilem, pusilem jakiegos wala i udalo sie tzn bonusa i tak mi nie przyznano ale nie stracilem 100 zł

A 0

adam860

Użytkownik
czy to prawda, ze na jeden dom moze byc tylko jedno konto? bo moj brat juz ma w expekcie konto a ja sobie wczoraj zalozylem i wplacilem kase... czy bede mogl grac i wyplacac pieniadze?

Do góry Bottom