>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak to z tymi wypłatami?

M 0

mifol

Użytkownik
Moje pytanie jest takie czy jak wpłacę dajmy na to 50 zł, zagram kupon za 30 zł i wygram 900, po czym mogę wypłacić wszystko?? czy musze całym depozytem zagrać?
Albo w ogóle wpłacam 100 zł i nagle ich potrzebuję i czy mogę od razu wypłacić?

moneybooker jak coś, planuje tam załozyć konto i poprzez to wpłacać i wypłacać

Z góry dzięki za odpowiedź Panowie

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Trzeba co najmniej raz obrócić kwotą którą się wpłaciło jak postawisz kupon za 30 zł wygrasz 900 to musisz jeszcze za 20 zagrać aby móc wypłacić, suma postawionych kwot musi się równa depozytowi wpłaconemu aby móc zrealizować wypłatę. Aby móc wypłacać na mooneybookers najpierw trzeba wpłacić tą metodą.

M 0

mifol

Użytkownik
Ok, dziękuję.
Czyli najpierw musze założyć konto na moneybookers, gdzie że tak powiem &quot;utrzymanie&quot; konta czy tez brak wpłat czy wypłat prze rok, czy nawet dwa nie pociąga za sobą jakichś opłat? Tam tylko wypłacając na konto bankowe mam opłatę? czy się mylę?
Jak min wpłata na mb i jaka wypłata na mb?
Potem jak już zrobię konto na mb, to dopiero wtedy mogę robić konto na bet365, bo będę wiedział jakie konto mb podać? czy mogę robić równocześnie a mb podać potem jak już się zweryfikuje? na bet365 są jakieś limity? wiem, że wypłacają do 30 koła nie ma problemów z skarbówką a jakbym chciał wypłacić 80 tysięcy to co? nie da się?
Z góry dzięki za odpowiedź każdej pomocnej Osobie

G 13

gris

Użytkownik
Spokojnie ja wypłacałem po 1 mln zł dwa razy i było ok. Jeszcze dostałem bonus 25 zł za to, że taki dobry jestem.

Do góry Bottom