>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak to wyjaśnić?

L 0

leon38

Użytkownik
Ktoś może mi wyjaśnić jak to możliwe, że obstawiając wygraną drużyny Ural w dzisiejszym meczu z V. Novgorod (zakład 2-drożny, w przypadku remisu zwrot stawki) kupon został rozliczony źle czyli przegrałem?
Z moich informacji wynika, że w dzisiejszy mecz pomiędzy Uralem, a
V. Novgorod zakończył się zwycięstwem 2:1 dla Uralu.
Niestety system uniemożliwia mi zamieszczenie screena, ale w bet-at-home miałem typ 2 w tym meczu. Nie rozumiem tego.

L 0

leon38

Użytkownik
Błyskawiczna odpowiedź ze strony b-a-h
Dziękujemy za Pana spostrzeżenie.
Wskazany przez Pana zakład na kuponie ... został rozliczony ponownie jako wygrany. Serdecznie gratulujemy.
Powiem, że pierwszy raz o takim przypadku słyszę i chyba zacznę sprawdzać wyniki (do tej pory polegałem na informacjach od bukmachera). Dla mnie jest to niedopuszczalne.
Dziękuję za info.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
chyba zacznę sprawdzać wyniki (do tej pory polegałem na informacjach od bukmachera). Dla mnie jest to niedopuszczalne.
serio piszesz?
stawiasz na coś swe pieniądze i sam nie weryfikujesz wyniku?
To jest dopiero niedopuszczalne ????
pzdr.

L 0

leon38

Użytkownik
Tak, całkiem serio. Dla mnie obstawianie jest zabawą. Nie sądziłem, że system bukmacherski może się &quot;pomylić&quot;.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Pamiętaj też, aby sprawdzając wynik weryfikować to z kilkoma innymi livescorami , bo tu błędy to dość częste zjawisko.

Kolega poszarpał kupon z Totomixa z wygraną ok.1400zł , gdy na livescorze w zamykającym meczu pokazano wynik FT 1:2 - a po kilku dniach okazało się, że było 2:1 ( po jego myśli ) i był błąd w podawaniu wyniku tego meczu...

.

Do góry Bottom