>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak to wygląda [zielony]

R 0

rymuu

Użytkownik
Witam, u mnie w mieście istnieje tylko Fortuna. Aktualnie mam 17lat za 4 miesiace bedzie to 18 lecz chciałbym zacząć grać, wiem że w tym punkice z wiekiem nie ma problemu ob znajomi mają po 16lat i już stawiają zakłady. Chciałbym zapytać jak to wygląda tzn już czytałem wiele artykułów lecz większosc jest do zakładów online. Nie posiadam konta w banku i cyz gdyby udało się wygrać dostał bym gotówke czy to raczej nie możliwe?

R 0

rymuu

Użytkownik
Ponieważ jak pisałem przeczytałem wiele artykułów odpiero póxniej zorientowałem się że jest to do zakładów online. Dzięk iza odpowiedź lecz chciałbym by ktoś mi powiedział jak to wygląda pójde tami co mam o ocś po prosić

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wchodzisz na stronę FORTUNY i z oferty wybierasz interesujące Cię zdarzenia , których zarówno numery i typy do nich możesz zapisać sobie w domu na kartce , którą po dodaniu tam stawki za jaką chcesz zagrać podasz obsłudze w kolekturze - ale znacznie prościej jest zrobienie od razu na tamtej stronie e-kuponu , któremu zostanie przypisany jego indywidualny numer który będzie zawierał już wszystkie dokonane typowania wraz ze stawką i na podstawie tego numeru w kolekturze zostanie wydrukowany kupon.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
ale znacznie prościej jest zrobienie od razu na tamtej stronie e-kuponu , któremu zostanie przypisany jego indywidualny numer który będzie zawierał już wszystkie dokonane typowania wraz ze stawką i na podstawie tego numeru w kolekturze zostanie wydrukowany kupon.
Ale zeby zrobić ekupon nie trzeba posiadac karty Fortuny ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Pomiędzy zrobić a go nadać jest duża różnica - i do zrobienia kuponu nie jest potrzebna karta gracza , gdyż każdy może zrobić sobie tę jedynie symulację gry , gdyż prawdziwym kuponem stanie to się dopiero po zapłaceniu i wydrukowaniu w kolekturze.

R 0

rymuu

Użytkownik
to mi tylko powiedzcie że jeżeli np postawie 3 mecze i wszystko trafie za 2zł to ile jestem w stanie wygrać? a ile np jak bym dał 5 meczy i wszystko trafione

R 0

rymuu

Użytkownik
Wchodzisz i krzyczysz, że wygrałeś kupon i leśne dziadki tworzą kółko, podrzucaja Cię do góry i następnie podbiega Pani z okienka i wypłaca $$$.
Eh.. no dobrze... chodziło mi o to że np wejde do środka będe chia obstawić mecze ekstraklasy to gdzie moge przygotować kupon i jeżeli np uda mi się wygrać to po ilu dniach od zakończenia meczów moge przyjśc po wygraną.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kupon możesz zrobić zarówno w domu - wchodząc na netową stronę FORTUNY i zapoznając się z ofertą ( oraz statystykami! ) a następnie typując i dobierając grę zakładem prostym bądź systemowym MAXIKOMBI.
Te swoje typowania można zapisać w formie kuponu , którego sam numer zaniesiony do kolektury będzie zawierał te wszystkie Twoje wybory: typy , system bądź zakład prosty oraz stawkę.
Kupon można zrobić także w kolekturze , na podstawie tam dostępnej aktualnej oferty - zapisując na kartce numery wybranych zdarzeń i zaznaczając odpowiednie typowania.

Pisałeś , że masz kolegów tam już grających - oni są więc najlepszym źródłem informacji i pomocy dla Ciebie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom