>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak to ugryźć ??

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
Witam,
Od jakiegoś czasu prowadzę swój temat w dziale &quot;Kupony&quot;, gdzie wrzucam swoje kupony, które składają się w dużej mierze ze zdarzeń wyselekcjonowanych z kilku wybranych przeze mnie (typerów na forum bukmacherskim) typów. Wybieram najciekawsze propozycje chłopaków/dziewczyn i sklejam kupon. Kupony składają się z max 4-5 typów.
Yield danego miesiąca (jak można sprawdzić w moim temacie) wygląda przyzwoicie, natomiast mógłby wyglądać lepiej - i tutaj pytanie do Was, ludzi, którzy z &quot;nie jednego pieca chleb jedli&quot; - co można jeszcze poprawić w tego typu selekcji, aby wynik był jeszcze lepszy???
Może warto również dodać, że zazwyczaj staram się grać płaską stawką 10pln. Wszystkie kupony jakie podaję, są realnie grane i jeśli ktoś miałby wątpliwość to śmiało mogę wysłać print screen swojego kuponu :) Żadnego oszustwa, tylko gra fair play...
Jeśli coś jest nie jasne w moim sposobie typowania zdarzeń to proszę o pytanie a na pewno wyjaśnię i chętnie wysłucham Waszych sugestii...
Nie wiem czy temat jest zamieszczony w odpowiednim miejscu, jeśli nie to również proszę o taką informację !!
Czekam na Wasze spostrzeżenia
pozdrawiam

Do góry Bottom