>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

jak to jest...

M 0

masza23

Użytkownik
mam zalozonych 5 kont na bwin zablokowalem wiec 4 i zostawilem 1 ale te zablokowane są jakby nadal aktywne bo mogę się na nie logowac i czy przy wyplacie kasy mogą się przyczepic ze mam tyle i kont i mam pytanie czy jezeli tez zrobilem jakąś pomylkę w dacie urodzenia np w dniu czy mogę to jakos zmienic wysylajac im dane bo chcę wplacic kasę ale co bedzie jak pozniej beda problemy... ???? i jak bylo w waszym przypadku dlugo czekaliscie na wyplatę ?

B 0

bukman

Użytkownik
Witam
No niestety, problemy mogą być i wtedy możesz mieć pretensje tylko do siebie. Regulamin jest dość jasny i napisany w sposób zrozumiały dla wszystkich???. Niestety później można czytać na różnych forach jacy to Ci bukamcherzy internetowi są źli itd... itp..., ale jeśli sami chcemy ich oszukać np: na promocjach itd., to nie dziwmy się później że traktują nas tak jak traktują. Najlepiej napisać do nich o zablokowanie &quot;dodatkowych&quot; kont i korzystać z jednego zgodnie z regulaminem. Powodzenia i Pozdrawiam

P.S. Gram u 9 buków internetowych plus 9 kont żony i jakoś nigdy nie miałem problemów z wypłatami.

Do góry Bottom