>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak to jest z tymi bonusami?

K 0

kalamala

Użytkownik
Witam, przeglądając różne promocje natykam się systematycznie na to, że bonus trzeba obrócić kilka razy, żeby go wypłacić, czyli to jest tak, że np. jest promocja, że dostaje się 100% bonusu od wpłaty do 100zł i bonus przed wypłatą trzeba obstawić 6 razy, to znaczy, że 100zł które wpłaciłem mogę od razu wypłacić, a bonusem sobie obracać?
i czy muszę obrócić 6x tymi 100zł, czy 6x całym saldem jakie mam z poprzednich wygranych?

A 861

amigo007

Użytkownik
Obrót zależy też od danego bukmachera. Czasem liczą sam bonus, razy określony obrót. Co do wypłaty to najczęściej jest niemożliwa, aż do zakończenia obrotu. Chociaż są też wyjątki. W sts-ie np. można było wypłacić depozyt (w tamtym roku).

astana 439

astana

Użytkownik
Bonus najlepiej jest przegrać,zabezpieczamy się kontrą u innego buka,jeszcze lepiej na giełdzie BF,Matchbook.Rzecz jasna potrzebne są środki,bo niekiedy trudno jest przegrać nawet wysokie kursy,na ten temat jest cała teoria,wystarczy tylko poszukać.

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
No wg mnie to najlepiej go obrócic i wypłacic z nawiązką.
jak kto lubi, zdecydowanie wolę opcję o które mówi astana, szybszy sposób jak dla mnie i jeszcze po jakimś miesiącu pytam o reload bonus i mało kiedy jest odmowa, więc polecam.
pzdr.

K 0

kalamala

Użytkownik
dziwne co mowicie bo u jednego buka (nie bede zdradzal ktorego) dostalem bonus 50zł ktory musialem obrocic 6 razy przed wyplata po kursie 2.0, obrocilem go raz i z 50zł zrobilo sie 130 z czego 85do wyplaty i reszta jako bonus, znowu zagralem i wznowu wygrana i 43.33zł bonus a reszta do wyplaty i tak ciagle robie

M 0

michalo19

Użytkownik
Dziwne to jest to co piszesz . Podaj jaki bukmacher , co Ci zależy ? Inni też skorzystać by chcieli .
PS . Jak dla mnie to tylko ściema to co napisałeś , i temu nie chcesz powiedzieć jaki buk .

Do góry Bottom