>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak to dziala 2zX 3zX

remix 0

remix

Użytkownik
Witam ja zacząlemsie bawic w obstawianie nie dawno móglby mi ktos odpowiedziec czytelnie na czym polega sytem 2 z x 3 z x itd.
powiedzmy ze obstawiam 6 mczy systemem 3 z x czy to oznacza ze jezeli 3 mecze wejda to mam wygraną ?? a jesli wejzie 6 meczy to czy ta wygrana jest taka sama czy zmienia sie??

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
system 3z6 w dużym skrócie oznacza to tyle, że jak wejdą Ci trzy zdarzenia to wygrywasz , jednak jak wejdzie Ci 6 zdarzeń to wygrywasz więcej, ponieważ sumujesz wtedy wszystkie bloki.
Przykład:
masz 6 zdarzeń A,B,C,D,E,F

w systemie 3z6 dzielisz je na takie bloki aby w każdym z bloku było po 3 zdarzenia, czyli:

1 -ABC
2-ABD
3-ABE
4-ABF
5-BCD
6-BCE
7-BCF
8-DEF itd

wtedy jak trafisz tylko 3z6 zdarzeń trafiasz jeden blok, im więcej zdarzeń trafisz tym więcej bloków trafiasz i więcej wygrywasz :p ???? jak trafisz wszystkie to sumujesz wszystkie bloki.

AHA poszczególne bloki liczysz sobie jako osobne kupony na takiej samej zasadzie jak kupon akumulacyjny czyli mnożysz ako razy stawke ????

Jaśniej ??:p ????

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
no nie wiadomo przelicz sobie jakie masz ako w tym bloku co Ci weszedł to zobaczysz czasem się zwraca czasem jesteś na plus a czasem troszku tracisz zależy od tego jakie zdarzenia trafiłeś z jakim kursem ????

remix 0

remix

Użytkownik
nodzieki teraz wiem o co chodzi czyli w takim sysemiewystarczy dawac w miare pewne tepy o kursie ok 1.50 i jest sie do przodu dzieki za wytłumaczenie ????

2211kiler 2

2211kiler

Użytkownik
zależy bo weź pod uwagę że stawiając 2 złote to podajesz stawkę na blok czyli za każdy blok musisz płacić te 2 złote :p jak są 4 bloki to płacisz 8 zlotych , jak jest blokó np. 24 to płacisz 48 złotych ( przy stawce 2 złote ):p więc nie tak do końca z tym 1,5 najlepiej tu się sprawdzają mecze z kursami powyżej 2

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o systemach to zapraszam do kolektur toto-mix. Mi wyjaśnili wszystko ładnie i pięknie.

K 0

kalion

Użytkownik
Sorki, że odkopałem ten temat ale, nie rozumiem tego trochę.
W sierpniu obstawiłem zakład: System (6/9) na bet-at-home ze stawką 45,36 zł a okazało się, że wygrałem tylko 11,36 zł(maks wyg. w przybliżeniu 134 zł) mimo że, tylko 2 mecze nie weszły. Coś mi się zdaje, że b-a-h mocno mnie oszukał, czy jest to możliwe bo już nie rozumiem tego.

Do góry Bottom