>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak stawkowac?

R 36

rafaw1

Użytkownik
Witam. Chciałbym sie poradzic na temat stawkowania poniewaz nie wiem jakiego stawkowania uzyc w pewnym systemie gry. Chodzi o to ze mam do dyspozycji 4 rodzaje typów dotyczacych jednego zdarzenia. Kursy wachają sie w przedziale od 3 do 5-6. Chce obstawiac 3 z 4 mozliwych wynikow do tego jednego zdarzenia czyli 75% ze trafie. Kursy 3 przy trafieniu zakladu daje mi zwrot a kazdy wiekszy od 3 daje mi wygrana. Do tego rodzaju zakladów dolacze progresje gdy poprzednie typy mi nie wejda lecz nie wiem jaka ta progresje i o ile mnozyc kolejne progi. Zwykła progresja sie nie sprawdzi poniewaz gdy pomnoze x2 to w któryms progu z rzedu bede niestety w plecy. Bardzo prosze o porade i jak wy to widzicie. Srednio to ogarniam wiec prosze o pomoc a w szczegolnosci zalezy mi na opinii EDI8.

Dzieki i pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
A rozważałeś oddzielnie rozliczane linie dla każdej z 4 możliwych opcji wynikowych z tego zakresu kursów od @3-@6?
Po każdym rozegranym meczu, 1 linię zamykasz zakładanym wstępnie zyskiem, zaś pozostałe 3 wchodzą na kolejny próg...Zrób symulację!
Pozdrawiam

R 36

rafaw1

Użytkownik
A rozważałeś oddzielnie rozliczane linie dla każdej z 4 możliwych opcji wynikowych z tego zakresu kursów od @3-@6?
Po każdym rozegranym meczu, 1 linię zamykasz zakładanym wstępnie zyskiem, zaś pozostałe 3 wchodzą na kolejny próg...Zrób symulację!
Pozdrawiam
Własnie ja juz sam nie wiem co zastosowac dlatego prosze o porade co sie najbardziej oplaca

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Pisząc o symulacji - bo nic nie wiem o rynku ( rodzaju zakładów ) na którym chcesz te 4 opcje wynikowe grać - miałem właśnie na myśli także sprawdzenie w takim teście częstotliwości występowania np. kolejnych po sobie trafień w obrębie tej samej linii, bo to mogłoby pozwolić grać Ci techniką &quot;Progresji z przerzutką&quot;, która ma tu na forum oddzielny wątek.

R 36

rafaw1

Użytkownik
Pisząc o symulacji - bo nic nie wiem o rynku ( rodzaju zakładów ) na którym chcesz te 4 opcje wynikowe grać - miałem właśnie na myśli sprawdzenie w takim teście częstotliwości występowania np. kolejnych po sobie trafień w obrębie tej samej linii, bo to mogłoby pozwolić grać Ci techniką &quot;Progresji z przerzutką&quot;, która ma tu na forum oddzielny wątek.
Własnie patrzylem na ta czestotliwosc i troche slabo to wyglada;/;/
nie mozna wyslac do Ciebie wiadomosci ? daj jakis kontakt jesli mozesz

Do góry Bottom