>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak stawkowac?

P 0

pikma

Użytkownik
Witam

Zwracam sie z prosba do doswiadczonych uzytkownikow: moze ktos ma jakies pomysly odnosnie mojej gry. Jak najlepiej stawkowac zeby bylo najefektywniej..

Fakty:

- gram wyscigi konne w Betfair dutchingiem
- gram dwutorowo; jeden ciag to faworyt + slabsze konie, drugi ciag to tzw. &quot;sredniaki&quot;
- sredni kurs uzyskany na obu ciagach to @2.60
- skutecznosc na jednym i drugim jest ok 39 %
- puste (nietrafione), to jak latwo policzyc ok 20 %, ale mysle, ze bedzie ten rozklad dazyl do stosunku 75 % do 25 %.

i teraz tak:

po roznych probach, testach itp. gram D&#39;Alembertem kazdy ciag osobno, tnac w miare jesli tylko to mozliwe podnoszenie stawek, jesli z obu ciagow jest zysk. No ale wlasnie tu sie pojawia, to co lubimy najbardziej, czyli serie...zdarza sie, ze nie wejdzie np. 6 razy z rzedu i wtedy &quot;ciułam&quot;, odrabiam i jest ogolnie bagienko. Wprawdzie dosc wysoki kurs jaki mam pozwala mi wydostawac sie z tarapatow i nawet osiagac jakis minimalny zysk, ale moze cos robie zle?? Moze macie jakies pomysly? Probowalem juz roznych kombinacji w ciagach, np. zamienianie miejscami, ale seria tak czy owak sie pojawia. Wszystko funkcjonuje pieknie i jest zyskowne jak wchodzi &quot;na przemian&quot;, czyli na nizszej pudlo, na wyzszej win, lub tez jesli seria jest krotka. Mysle, ze mam potencjal, jest fajny kurs i jako taka skutecznosc, ale potrzeba tu dopracowania. Z ciekawostek to nawet plaska stawka na waciki sie zarobi ???? Takze musze znalezc jakas bezpieczna i dobra metode. Z mila checia wyslucham uwag.

Pozdrawiam
R.

P 30

pietrek721

Użytkownik
Próbowałeś zbioru Labouchere? Z racji wysokiego kursu można to rozegrać w ten sposób, że przy ustalonym ciągu powiedzmy: 10, 10, 10, 10, 10 (przyjmuję, że wiesz o co chodzi w takiej grze), chcesz ugrać 50j z danego zbioru. System nakazuje postawić 20j po kursie 2, jednak Ty z racji kursu 2,6 stawiasz tyle, ile Ci potrzebne, czyli ~7,7j. W przypadku przegranej dopisujesz sobie tą przegraną na koniec ciągu i grasz dalej za tyle ILE CI POTRZEBA, a drugi zbiór wiadomo. Stawkowanie na tyle dobre, że nie potrzeba wysokiej skuteczności, by wygrywać. Po czarnych seriach nie dorzucasz wysokich liczb do rozpiski, a dodatkowo nie stawiasz za tyle, ile jest ustalone w zbiorze, bo masz przecież kurs 2,6. Trochę przytłacza ta 20% skuteczność nietrafień, bo wtedy może się robić mniej ciekawie.
Pozdrawiam!

Do góry Bottom