>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak stawkować

K 0

kamyk9944

Użytkownik
Witam. mam mały problem. otóż mój &quot;dostawca typów&quot; podaje w jednostkach stawkę. Ja biorę to bardziej jako ryzyko typu a stawkę dobieram sam. i czasami dość niekorzystnie na tym wychodzę bo postawię zakład za 50zł który nie wejdzie a później w obawie o przegraną postawię za 25 i ten siądzie. wtedy jestem stratny. Czy grając jednostkami mając zakładając bużet 100zł, 1/10j jest to 10zł na 100? czyli że stawiam za dychę? grać tak zawsze, że dzielić stan konta przez tą daną liczbę i za tyle grać, czy może ustalić sobie ile dla mnie to jest jedna jednostka i zawsze mnożyć tę wartość? pozdrawiam i liczę na pomoc jak dobrze dobierać stawki do zakładów ????

fejsbvgftrbh 73

fejsbvgftrbh

Użytkownik
Jednostka jest kwotą stałą! A nie ułamkiem od całego budżetu. Jeżeli ktoś stawkuje 1-10j i przyjmuje 1j-100zł, to znaczy, że stawkuje minimum za 100zł, a maksimum za 1000zł, a nie, że jego całkowity budżet to 1000zł. Całkowity budżet może być wielokrotnie większy.
Jednostkę ustalasz sobie sam na podstawie tego, jaki masz budżet oraz ile chciałbyś osiągnąć zysku miesięcznego i patrzysz jak to wygląda na podstawie tego, jakie średnie miesięczne zyski uzyskiwał Twój dostawca typów.
Przykładowo:
Zysk miesięczny to 20j, chcąc zysk 2000zł, prosta matematyka, że 1j=100zł.
I teraz, jeżeli zostało to osiągnięte stawkami najczęściej 1j, to znaczy, że po pięciu nietrafionych typach z rzędu tracimy 500zł, więc mając budżet 1500zł to dopiero 1/3 naszej całości. Z kolei jeżeli 20j zostało osiągnięte typowaniem najczęściej za 3j, to po pięciu nietrafionych z rzędu typach tracimy 1500zł, czyli wszystko co mamy. Także niby taka sama sytuacja, bo też 20j zysku, też chcemy 2000zł, ale będziemy zmuszeni dużo wyżej stawkować, więc i budżet wymagany jest wyższy.
Podaj najlepiej jaki masz budżet całkowity, jaki miesięczny zysk w jednostkach osiąga Twój dostawca oraz za ile jednostek najczęściej stawkuje jeden kupon. Wtedy wymyśli się dla Ciebie jakąś proporcjonalną stawkę.

cock 756

cock

Użytkownik
Kluczem do jednostek jest obranie stawki maksymalnej. Nie powinieneś przekroczyć 10% wstępnej kasy na grę. Stąd właśnie to 10/10. 3/10 to oznaczenie: gram za 3% początkowego budżetu, a maksymalną moją stawką jest 10% początkowego budżetu. Reszta to proporcja.
Nikt nikomu nie broni modyfikować stawek o aktualny procent posiadania, ale to oznaczać będzie tylko, że jeżeli najpierw przegrasz 5%, a potem 5% wygrasz to w papierach jesteś na zero, a w praktyce w plecy.
Widziałem 10/10, że stawiasz wszystko co masz - tia, pobożne życzenie programów partnerskich. ;)

Do góry Bottom