T 0 thical Użytkownik Czerwiec 17, 2006 #1 j.w w BAH , tak pytam bo nie lubie pozostawiac swoich danych jak nie zamierzam juz korzystac z danego konta. Mozna jakos usunac konto w BAH ?
j.w w BAH , tak pytam bo nie lubie pozostawiac swoich danych jak nie zamierzam juz korzystac z danego konta. Mozna jakos usunac konto w BAH ?
E 0 .evolution Użytkownik Czerwiec 17, 2006 #2 napiusz do support ???? Wiem ze w BAW jak zdecyduje sie usunac konto to juz nie bedzie mozna drugi raz zalozyc...
napiusz do support ???? Wiem ze w BAW jak zdecyduje sie usunac konto to juz nie bedzie mozna drugi raz zalozyc...
M 0 mibz Użytkownik Czerwiec 17, 2006 #3 j.w w <u>BAH</u> , tak pytam bo nie lubie pozostawiac swoich danych jak nie zamierzam juz korzystac z danego konta. Mozna jakos usunac konto w <u>BAH</u> ? Kliknij aby rozwinąć... napisz do nic emaila ze juz nie bedziesz uzywac danego konta a oni Ci je zablokuja poprostu.... pozdro ???? ????
j.w w <u>BAH</u> , tak pytam bo nie lubie pozostawiac swoich danych jak nie zamierzam juz korzystac z danego konta. Mozna jakos usunac konto w <u>BAH</u> ? Kliknij aby rozwinąć... napisz do nic emaila ze juz nie bedziesz uzywac danego konta a oni Ci je zablokuja poprostu.... pozdro ???? ????
25 milanista7 Użytkownik Czerwiec 18, 2006 #4 Ale do maila dołącz oczywiście nr konta gracza > :mrgreen:
29 koper Użytkownik Czerwiec 23, 2006 #5 ok zablokują ja miałem zablokowane konto w betandwin ale mogłem się logować co innego zablokowane a co innego całkowicie usunąć, jak to zrobić???
ok zablokują ja miałem zablokowane konto w betandwin ale mogłem się logować co innego zablokowane a co innego całkowicie usunąć, jak to zrobić???
M 0 mibz Użytkownik Czerwiec 23, 2006 #6 w BAh jak zablokuja Ci konto to juz sie na nie nie zalogujesz !!! ????