>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak się za to zabrać

A 0

amras-helyanwe

Użytkownik
Witam ????
Chciałbym spróbować jeszcze raz z bukmacherką, ale bardziej na poważnie. I wiem, że na razie robię wielki dym a i tak pewnie wszystko przegram, ale chciałbym poprosić o kilka wskazówek dotyczących wypłat.
Zakładając, że wygram &lt;kwotę, załóżmy, w okolicach 1,5 tysiąca&gt;, to chcąc wypłacić, co powinienem zrobić najbezpieczniej i by być jak najmniej stratnym?
Wypłata od razu na konto w banku odpada? Wiem, że US nie czepi się o kilka stówek, ale z drugiej strony, jeśli mam 19 lat i jestem uczniem, to skąd mógłbym mieć stale dochody rzędu tysiąca złotych?
Powinienem założyć konto najpierw na Skrill/Neteller i stamtąd dopiero na konto w banku? Czy to zgubne myślenie, bo dla banku będzie wsio rawno jak, tylko skąd takie pieniądze na koncie uczniaka?
Czy może w ogóle martwię się na zapas, a kwoty &gt;15.000 euro, nawet u osiemnastolatka, nie będą w żadnym sposobie zdziwieniem dla banku? ????
No i trzecia opcja, najłatwiejsza, ale z której nie chcę korzystać, ale opiszę, bo może mam złe info &lt;za to zdanie powinienem dostać 100% z matury z polskiego xd&gt;. Chodzi o wypłatę na Skrill a potem stamtąd wypłata kartą w bankomatach. Wtedy największe bezpieczeństwo, ale kosztuje samo wyrobienie +/- 40zł, zaś taka karta w mBanku jest darmowa. Może kiedyś, ale teraz nie chcę się w to bawić.
Podsumowując, czy dobrym rozwiązaniem dla mnie będzie założenie konta na Skrillu i w mBanku i stosować taktykę Skrill--&gt;mBank--&gt;bankomat?
Z góry dziękuję za cierpliwość ????

L 23

luczyk10

Użytkownik
Jak się za to zabrać ?? Polecał bym najpierw te pieniądze wygrać a nie martwić się na zapas co zrobić z wygraną...
A poza tym to z tego co mi wiadomo to skoro masz 19 lat posiadasz pełną zdolność do czynności prawnych to możesz legalnie grać. Bukmacherka nie jest w Polsce nielegalna więc i przychody z niej również ???? Jeżeli masz udokumentowane wszystkie wpływy na konto od legalnych bukmacherów to US może Ci najwyżej pogratulować skuteczności w typowaniu ???? No i w przypadku wysokiej wygranej zapłacisz podatek ale to chyba odrazu przy rozliczeniu kuponu pobierają

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Dokładnie tak jak piszę kolega wyżej. Najpierw coś wygraj, a potem martw się jak wypłacić. Może nawet wcale nie będziesz miał czego wypłacać...

A 0

amras-helyanwe

Użytkownik
Oczywiście macie panowie rację, ale ja nie pytam czy wygram tylko co zrobić jeśli wygram ???? Więc pouczenia nie są jakby tym, co mnie zadowala. Chcę wiedzieć i mieć przygotowane wszystko nim przystąpię do gry, a nie załatwiać potem i czekać, dopytywać się. A to czy wygram, czy przegram, czy jest sens przejmować się na zapas, jakby nie powinno być sensem tego wątku :p

C 445

cristovao

Użytkownik
nie dziel skóry na niedźwiedziu, jak wygrasz wtedy się martw o sposób wypłaty w końcu kasa będzie na koncie buka i nie wyparuje no chyba, że sam ją przegrasz

A 0

amras-helyanwe

Użytkownik
No mówić jak do słupa :p
Powtarzam, nie chce życiowych rad, nie chce sie potem martwić, tylko chce się martwić teraz. I dowiedzieć, co powinienem zrobić w mojej sytuacji. Dostałem 3 odpowiedzi, w gruncie rzeczy 3 takie same. Nie ładnie tak nabijać posty :p
A jak ktoś nie ma pomysłu to wolę, żeby się nie wypowiadał, niż żeby powtarzał setny raz, że najpierw mam coś ugrać.

C 445

cristovao

Użytkownik
po co się martwić na zapas? wygrasz, zakładaj konto w Skrill, weryfikuj na siebie a nie na trzecie osoby i po problemie ... łatwo się mówi wygram w okolicach 2 000 PLN co mam zrobić? wiesz jaka to daleka droga do wygrania?
konto Skrill ale bez wałków zakładania na rodziców, kolegów, koleżanki, kochanki itp. itd.
skoro zakładasz wygrane po 1 500 PLN to opłata 10 euro za kartę Cię nie zbawi, prowizja ok. 3 euro za wypłatę z bankomatu kartą opłaconą (10 euro) Cię nie zbawi, obecność karty MasterCard w twoim portfelu też Ci zbytnio nie powinna przeszkadzać

Otrzymane punkty reputacji: +1
macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Zakładając, że wygram &lt;kwotę, załóżmy, w okolicach 1,5 tysiąca&gt;, to chcąc wypłacić, co powinienem zrobić najbezpieczniej i by być jak najmniej stratnym?
Zakładasz konto Skrill, zamawiasz kartę (koszt to ok. 10 euro) i w ten sposób wypłacasz pieniądze. Wpłat do bukmacherów dokonujesz zasilając konto Skrill i z konta Skrill do buków przesyłasz kasę.

Wypłata od razu na konto w banku odpada? Wiem, że US nie czepi się o kilka stówek, ale z drugiej strony, jeśli mam 19 lat i jestem uczniem, to skąd mógłbym mieć stale dochody rzędu tysiąca złotych?
Wypłata na konto w banku jest nieodpowiedzialna.

Powinienem założyć konto najpierw na Skrill/Neteller i stamtąd dopiero na konto w banku? Czy to zgubne myślenie, bo dla banku będzie wsio rawno jak, tylko skąd takie pieniądze na koncie uczniaka?
Zakładasz konto Skrill, zasilasz je ze swojego konta bankowego i od tego momentu wszystkie transakcje (przy założeniu że zamówisz kartę Skrill) odbywają się pomiędzy kontem Skrill a bukmacherami

Czy może w ogóle martwię się na zapas, a kwoty &gt;15.000 euro, nawet u osiemnastolatka, nie będą w żadnym sposobie zdziwieniem dla banku? ????
Nawet zakładając że to realny scenariusz, to nie warto.

No i trzecia opcja, najłatwiejsza, ale z której nie chcę korzystać, ale opiszę, bo może mam złe info &lt;za to zdanie powinienem dostać 100% z matury z polskiego xd&gt;. Chodzi o wypłatę na Skrill a potem stamtąd wypłata kartą w bankomatach. Wtedy największe bezpieczeństwo, ale kosztuje samo wyrobienie +/- 40zł, zaś taka karta w mBanku jest darmowa. Może kiedyś, ale teraz nie chcę się w to bawić.
Myślałem że mam do czynienia z poważną osobą.

Podsumowując, czy dobrym rozwiązaniem dla mnie będzie założenie konta na Skrillu i w mBanku i stosować taktykę Skrill--&gt;mBank--&gt;bankomat?
Lepsze niż buk--&gt;bank, gorsze niż buk--&gt; skrill

D 0

damianos500

Użytkownik
Aja mam takie pytanie,że np. jak wpłacę sobie kilka zloty na buka powiedzmy kartą czy tam przelewem i potem np wygram grubszą sume kilka tysięcy to mogę dopiero wtedy wypłacic na skrilla czy już muszę tym przelewem wszystko robić?

C 445

cristovao

Użytkownik
Wypłacić możesz taką metodą jaką wpłacasz, zero kombinowania. Chyba, że doładujesz konto u buka kodem Ukash to na Ukash nie wypłacisz.
Skril, rzetelna weryfikacja i można spokojnie wypłacać, wpłacać. Skrill to nie przestępstwo a ułatwia życie ludziom którzy grają u buka albo też inne rzeczy do którego Skrill został wymyślony.

C 445

cristovao

Użytkownik
mylisz się bo normalnie buki wypłacają kodem Ukash
aha mój błąd ale to i tak w przypadku np. bet365 to max 200
Kupony wypłat Ukash mogą być wykorzystane przy zakupach lub do doładowania karty Master Card Ukash. Klienci z Wielkiej Brytanii mogą wymienić swoje kupony na gotówkę w punktach PayPoint lub w bankomacie.
ale wracając do tematu to Skrill rzetelnie zweryfikowany

Q 8

qwertz

Użytkownik
Często zależy od buka, poczytaj o tym ile pozwalają płacić i wypłacać i od czego pobierają prowizje. Czasem warto wybrać buka z lekko słabszymi kursami, ale niższymi limitami i darmowymi wypłatami, jak zaczynasz dużo wygrywać.

Do góry Bottom