>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

jak rozpoczac przygode?

Status
Zamknięty.
A 0

arkadius85

Użytkownik
witam!przez przypadek trafilem na te forum poczytalem troszke i zainteresowalo mnie,szukalem sposobu zeby dodatkowo zarobic i mysle ze to jest okazja nie wiem kompletnie od czego zaczac wiedz prosze o porady ale konkretne jesli masz zamiar udzielic uszypliwego komentarza to lepiej nie pisz wcale badz dzentelmenem.chcialbym wiedziec na czym to wszystko polega od czego trzeba zaczac moze jakies ciekawe srt.macie mi do pokazania zapoznajcie mnie z tym tematem.pozdrawiam.

A 44

ab178

Użytkownik
Przecież masz przyklejone tematy. Wystarczy poczytać. Jeśli po przeczytaniu będziesz miał jakieś wątpliwości, wtedy zapytaj. Z pewnością ktoś ci pomoże.

A 0

arkadius85

Użytkownik
wlasnie studiuje to ale nie bardzo czaje o co w tym wszystkim chodzi zawszemiale problem z czytaniem ze zrozumieniem.poza tym nie mam za duzo czasu zebm mogl usiasc spokojnie przed komputerem i spokojnie czytac.mimo wszystko postaram sie przeczytac mozliwe art.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Z jednej strony oczekujesz braku uszczypliwości a z drugiej, przyznajesz się, że nie masz czasu czytać.
Inni mają mieć czas odpowiedzieć? Specjalne względy?
Podstawy Bukmacherstwa, Troche teorii i Szkoła Gry powinny Ci wystarczyć na początek. Gdy pojawią się kolejne wątpliwości użyj opcji Szukaj - na tym forum poruszano już naprawdę wiele tematów, dotyczących podstaw grania i zakładów.
Powodzenia

Przy okazji. Bukmacherka to nie &quot;sposób na dodatkowy zarobek&quot;.
Na początku to sposób na pozbycie się nadmiaru gotówki ;)
Dopiero z czasem i wraz z nabieraniem niezbędnego doświadczenia można z tego czerpać profity.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom