>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak przytyć? ;>

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Znacie jakies dobre sposoby na nabranie wagi ?
Nie chodzi mi o posty typu : &quot; Idź do KFC i kup 3 zestawy a dostaniesz jeszcze samochodzik&quot;.
Jem dosyc duzo, ale mam dobra przemiane materii.

:&gt;

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Znacie jakies dobre sposoby na nabranie wagi ?
Nie chodzi mi o posty typu : &quot; Idź do KFC i kup 3 zestawy a dostaniesz jeszcze samochodzik&quot;.
Jem dosyc duzo, ale mam dobra przemiane materii.

:&gt;
Stosuje się różnego rodzaju Diety na nabranie wagi np. wejdź na forum kulturystyczne tam znajdziesz odpowiedź na to pytanie

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Hehe Mazaqu mam identyczny problem, mam 185m a ważę tylko 70-72 kg :| a wcinam duużo że tak powiem żarcia, ostatnio nawet przez 3 dni z rzędu pochłaniałem 2kg chipsów ziemniaczanych + 350g Frytek--&gt; nic z tego jak ważyłem w tych granicach tak ważę nadal :|

ted 12,8K

ted

Forum VIP
72kg to duzo Krzysztof. Mazaq jak chcesz mozesz zaczac pakowac na silce i nabrac masy miesniowej a po kilku miesiacach zaczac uzywac kreatynki ????

K 0

karoleks85

Forum VIP
Ja najwiecej wazylem 85kg przy wzroscie 178 cm ???? Zrobilem taka mase po 2 latach silowni, odzywkach itd. Dla porownania wczesniej wazylem okolo 60 - 65 kg. Co do jedzenia to nie wystarczy jesc fastfoody, tu chodzi o najlepiej 5-8 posilkow dziennie ktore lacznie zawierac beda wszystkie niezbedne do przybrania masy elementy (w odpowiednich proporcjach). Przy tylu posilkach dziennie naprawde wazne jest czy zje sie batonika czy hamburgera, gdyz kilka % tluszczy wiecej i zamiast bicepsa rosnie nam brzuch ???? Jesli juz zdecydujesz sie wybrac jakas diete to gdy bedziesz sie jej trzymac, ale tak naprawde trzymac ???? nie bedziesz mial zadnego problemu z masa. Tylko nie ma ze zjem pozniej albo jutro zjem jeden posilek wiecej :p Prawde mowiac jesli chcesz przytyc to bedzie to bardzo pracochlonne, bo bedziesz musial chodzic tez na silke, powiedzmy 4 razy w tygodniu po 1,5 - 2 h.

young_17 28

young_17

Użytkownik
Tak, makarony zawieraja skrobię i inne węglowodany, to dlatego. Jeszcze jest kwestia jak ty chcesz przytyć. Jeżeli na mase mięśniową to polecam dietę wysokobiałkową: dużo ryżu, mleka, ryb. A poza tym ćwiczenia na siłowni. Jeżeli dobrze to połączysz to przyniesie Ci to efekty. pozdro :spokodfhgfh:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Najlepsza dieta i dosyc smaczna to ryż z kurczakiem a takze jajecznica na bekonie.
Osobiscie cwicze na siłowni (przybieram Kg) ale tez uprawiam sztuke walki (przy takim zmeczeniu na treningu troche trace tluszczu). I takim sposobem waze w granicy 80kg :p

pele69 3

pele69

Użytkownik
a co ja mam powiedziec??!! mam 1,83 m i weze srednio 65 kg-67 kg...Ja wiecej spalam kalorii spiąc niz cala moja rodzina razem podczas biegania....

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Mam kumpla w klasie i oto mniej więcej jego dieta ???? Przytył w 2 tygodnie dosyć sporo:

Dużo ryżu baaardzo dużo ???? , codziennie od 2 do 6 jajek , jakieś 200 g tuńczyka , no i koktajl ???? a ten koktajl to biały serek twarogowy + mleko + rodzynki zmoieszać to wszystko i oczywiście posłodzić jak ktoślubni ???? Praktycznie żywi siętylko tymi osttanio na prawde przytył i to bardzo ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Mazaq tylko uwazaj bo jak zaczniesz duzo jesc to sie przyzwyczaisz i potem nie bedziesz mogl przestac to znowu za duzo przytyjesz ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ej Wy macie problemy . Ja mam wręcz odwrotnie :p Całe tygodnie mogę głodować i ćwiczyć i waga spadnie z max. 3-4 kg a jak trochę więcej podjem ( np. święta ) to w 2-3 dni 5 kg przybieram :p

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jedz ile wlezie ???? Ja dość mało jadłem, się przyzwyczaiłem i teraz muszę lekko zrzucić z 1-2 kilo ????
Bo sie boję że się przyzwyczaję i będę musiał na treningi sumo chodzić ;) Oczywiście żart ????
no i mam podobnie jak Jaques ???? Wystarczą święta i wyglądam z brzuchem jak mikołaj ????

new 0

new

Użytkownik
U mnie problemów nie ma, a nawet niedowaga, 180cm i 60kg wagi, 4 razy na tydzień treningi siatkówki, ale jakoś żyje ????

W 2

wislak

Forum VIP
kurde jacy ludzie są jednak inni... chcialbym miec tak jak ty ;) ja teraz troche zimą nie gralem w nic tylko w siate na wfie i juz przytylem z 4 kg wiec musze zrzucic. a zas zeby sie pozbyc tego to bede musial meczyc cale lato w noge i kosza ;p

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ciężka sprawa z tą wagą ???? Ja mam 180cm i 66 kilo wagi około. Coś muszę z brzuchem zrobić ale jakby patrzeć statystycznie to waga chyba dobra do wzrostu :?: ????

Do góry Bottom