>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jak przleać kasę z Moneybookers na Betfair

D 0

donvitopl

Użytkownik
Hej.
Wybaczcie, jeśli powielam wątek, ale mam problem...
Zarejestrowałem się na MB, przelałem na nie 40zł i teraz chcę przelać kasę z MB na Betfair. Niestety nie wiem jak...
Wchodzę na Moje konto -&gt; Wpłać środki na konto Betrafir, następnie wybieram ikonę moneybookers.com, wpisuję swojego meila, hasło i te wymagane 10 euro. Nastepnie po zalogowaniu na MB w Betfairze wyskakuje okienko zapodaj.net/35865dcc07b2.jpg.html
Konto mam w mbanku ale jesli wybiorę mbank to przekieruje mnie na swoją stronę i tam bedzie odbiorcą MB a nie Betfair...
Jak w takim razie mam przelać pieniążki na Betfair z MB?

jkula 2

jkula

Użytkownik
Nie posiadasz wystarczających środków na koncie. Pomimo kursu euro który oscyluje w granicach 4 zł Moneybookers pobiera opłatę za przewalutowanie. Jeśli będziesz miał na koncie ok.45 zł na samej górze pojawi ci się opcja PAY FROM MY CURRENT BALANCE. Wówczas będziesz mógł zapłacić kasą którą masz na MB.

bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Wg mnie wpłaciłeś na MB trochę za mało i widocznie nie wystarcza na minimalny depozyt do Betfair. W innym wypadku pokazałaby się ikonka:
/Pay from my balance (your current account balance: PLN ....)/
Jeśli użyjesz opcji mtransfer, to 10 eur zostanie pobrane z twojego konta bankowego i zdeponowane na betfair.

Do góry Bottom