witam,
założyłem konto na Moneybookers i na Bet365, posiadam również konto bankowe i moje pytanie brzmi: jak przelać pieniądze na Bet365 za pośrednictwem MB ? Czy miałby ktoś tyle cierpliwości i wytłumaczył mi krok po kroku?
Pozdrawiam
Witam. jestem tu nowy i przejzałem działy zwiazane z MB i nadal nie mam odpowiedzi na taki problem. Załozyłem konto na MB i wpłaciłem 200Euro i jak chcę te pieniądze przelać na BET365 to w ostatniej fazie wykonywania transakcji wyskakuje napis :TRANSAKCJA ZABLOKOWANA Limit transakcji wychodzących na Pana/i koncie jest zbyt niski, aby zlecona transakcja mogła być przeprowadzona.Aby dowiedzieć się w jaki sposób zwiększyć limity transakcji prosimy udać się do Zobacz limit konta konta Skrill (Moneybookers).I po zalogowaniu się na MB nie mam żadnego limitu tylko powyżej 1000euro. a tu nie moge przelać nawet 100zł. Proszę o pomoc
chcę je przesłać z MB do bet365 i mam ten komunikat. A jeśli chodzi o weryfikacje konta to mam czekać na list od nich ?Bo dziś zaznaczyłem taka opcję i ma być realizowana od2-5 dni. o to chodzi ?
Tak masz czekać na list jak przyjdzie wpiszesz kod i będziesz miał zwiększony limit transakcji o około 40 000zł możesz też szybciej zwiększyć swój limit wpłacając dowolną kwotę zwykłym przelewem (nie przelewy24) do moneybookers. Ja wpłaciłem 1 zł aby tylko rachunek bankowy zweryfikować i limit został zwiększony (pamiętej że można tylko ze swojego rachunku wpłacać pieniądze)