>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jak przelać pieniądze do depozytu?

K 0

kongo99

Użytkownik
witam,
założyłem konto na Moneybookers i na Bet365, posiadam również konto bankowe i moje pytanie brzmi: jak przelać pieniądze na Bet365 za pośrednictwem MB ? Czy miałby ktoś tyle cierpliwości i wytłumaczył mi krok po kroku?
Pozdrawiam

L 0

lukwikt

Użytkownik
Witam. jestem tu nowy i przejzałem działy zwiazane z MB i nadal nie mam odpowiedzi na taki problem. Załozyłem konto na MB i wpłaciłem 200Euro i jak chcę te pieniądze przelać na BET365 to w ostatniej fazie wykonywania transakcji wyskakuje napis :TRANSAKCJA ZABLOKOWANA Limit transakcji wychodzących na Pana/i koncie jest zbyt niski, aby zlecona transakcja mogła być przeprowadzona.Aby dowiedzieć się w jaki sposób zwiększyć limity transakcji prosimy udać się do Zobacz limit konta konta Skrill (Moneybookers).I po zalogowaniu się na MB nie mam żadnego limitu tylko powyżej 1000euro. a tu nie moge przelać nawet 100zł. Proszę o pomoc

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jak chcesz je przelać, przez stronę bet365 czy mb? Upewnij się ze w moneybookers zweryfikowales swoj adres i konto bankowe

L 0

lukwikt

Użytkownik
chcę je przesłać z MB do bet365 i mam ten komunikat. A jeśli chodzi o weryfikacje konta to mam czekać na list od nich ?Bo dziś zaznaczyłem taka opcję i ma być realizowana od2-5 dni. o to chodzi ?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Tak masz czekać na list jak przyjdzie wpiszesz kod i będziesz miał zwiększony limit transakcji o około 40 000zł możesz też szybciej zwiększyć swój limit wpłacając dowolną kwotę zwykłym przelewem (nie przelewy24) do moneybookers. Ja wpłaciłem 1 zł aby tylko rachunek bankowy zweryfikować i limit został zwiększony (pamiętej że można tylko ze swojego rachunku wpłacać pieniądze)

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 0

lukwikt

Użytkownik
właśnie dziś przyszedł email z prośbą o przesłanie dok. tożsamości i wysłałem je zobaczymy czy juz wszystko bedzie ok

Do góry Bottom