>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jak przegrywać na Bwin?:-)

K 0

krzysiek662

Użytkownik
Nie mogę znaleźć sposobu żeby zacząć przegrywać na Bwin. Mam konta na 4 bukach , grywam sobie surebety z pól roku, ale i czasem czysty hazard uprawiam. Ogólnie jestem trochę w plecy przez hazard. Problem w tym że na dłuższą metę wszystkie pieniądze trafiają do Bwin, co się musi skończyć limitami :-/ Bo prędzej czy później muszę wypłacać kasę żeby mieć czym grać u innych buków. Na razie mam sensowny jeszcze limit 1000 zł i zdaje się różnie to bywa na różne zdarzenia. W desperacji próbowałem stawiać tak by na Bwin być na surebecie mocno do przodu kosztem tego by na innym buku być nawet do tyłu i zmusić los by mnie skasował, ale żeby wyciągnąć kasę z Bwin poprzez zakłady na inne konto. Nic to nie daje wszystko spłukuje do Bwin. Tragedia. Macie podobne doświadczenia z tym bukiem? Bo to nie może być przypadek , mam za sobą z kilkaset pewnie już zakładów Live. Ma ktoś jakiś sposób w miarę sensowny jakieś zdarzenia dzięki którym można by bez zysku, ale w prawdopodobny sposób przegrać tam kasę a wygrać u innego buka? Bo inaczej jestem stracony , czuję rękę kata nad sobą. A nie chcę zakładać innych kont i kręcić coś wbrew regulaminowi.

Pozdro,

D 570

duff999

Użytkownik
jedynie dać dwudrogowo za te sama stawkę mając jakieś przesłanki skłaniające się ku danemu typowi bardziej. Jednak tu trzeba się liczyć ze stratą ok.8% to też nie jest dobry pomysł.
Bo z tym ,że wygrywasz akurat danego surebeta w Bwin to czysty przypadek.
Na tą chwilę nie mam innego pomysłu,ale jak mi coś wpadnie do głowy to dam znac.

K 0

krzysiek662

Użytkownik
Dzięki :) Może coś Tobie wpadnie do głowy. Ja powoli tracę nadzieję. Chciałbym wierzyć ze to przypadkowa passa , ale na moje 30 ostatnich zakładów , może 5 weszło u innych buków, a średni kurs wszystkich zakładów w Bwin to pewnie wyszedłby z 1.5 więc zdecydowanie za często u nich wygrywam. To już kolejny raz, że wszystkie konta wyczyściłem do zera i wszystko jest w Bwin i przez weekend nie mogę nic grać, do póki nie wypłacę i przeleje na inne buki. Czuję że zabawa się kończy, bo po tej wypłacie będę u nich na plusie z wypłatami,a jestem przekonany że w góra 2 tygodnie, znów wszystko do nich trafi z powrotem. Tragedia, nie zdążę odegrać moich strat na surkach, przed zablokowaniem mnie limitami :-/

Do góry Bottom