114 ullysses Użytkownik Sierpień 31, 2016 #1 W meczu Sassuolo-Pescara było 2:1. Ale po pare dni po meczu okazało sie, ze w drużynie gospodarza był nie uprawniony zawodnik i zmienili wynik na 0:3. Czy bukmacher nie powinien go tez rozliczyć na korzyść Pescary?
W meczu Sassuolo-Pescara było 2:1. Ale po pare dni po meczu okazało sie, ze w drużynie gospodarza był nie uprawniony zawodnik i zmienili wynik na 0:3. Czy bukmacher nie powinien go tez rozliczyć na korzyść Pescary?
16,1K baron1988 Użytkownik Sierpień 31, 2016 #2 Jak dla mnie to liczy sie wynik z boiska,tak samo jak było w przypadku legia-celtic. Na zwroty nie ma co liczyć.
Jak dla mnie to liczy sie wynik z boiska,tak samo jak było w przypadku legia-celtic. Na zwroty nie ma co liczyć.
114 ullysses Użytkownik Sierpień 31, 2016 #3 No w sumie tak myślałem, ale akurat mi ten typ zawalił i fajnie byłoby jakby go rozliczyli na moja korzyść ???? Dzięki za odpowiedz.
No w sumie tak myślałem, ale akurat mi ten typ zawalił i fajnie byłoby jakby go rozliczyli na moja korzyść ???? Dzięki za odpowiedz.