P
0
pastinho1207
Użytkownik
Witam, czytam troche forum i ostatecznie widze , że zakłądy bukmacherskie to gambling i w perspektywie tysiecy kuponów to zysk tylko dla bukmachera , może z wyjątkie surebets, ale na to trzeba mieć mase pieniędzy i też pewnosc wynosi 99,9%. Mój post dotyczy jednak pytania i bardzo prosiłbym o odpowiedź ludzi którzy siedza w bukmacherce i troche sie na tym znają, otóż w listopadzie Bah przysłał mi list , że jest 100%bonus do 350pln, wiec wplaciłem, ale okazało sie że trzeba nim+wplacona kasa obrócic 3krotnie, czyli musze postawic 3 kuponu o kursie minimalnym 2 (kazdy z nich) na łączna sume 2100pln. Od lat ciupie w omahe h/l i zwykła (w pokera) na wieloosobowych stołach, sytuacja wyglada tak , ze mam na chwile obecna 1830pln (razem z bonusem), niecałe 1500zł ktore sa moje i 350 pln tego bonusu, moje pytanie jest takie chciałbym wypłacic chociaz to co moje, ale musze w tym celu czekac do zakonczenia promocji (do konca kwietnia) , albo obrocic bonus,bo w pokera niegra sie tu najlepiej (zbyl malo osob i sami gamblerzy). A bonus mozna obracac tylko na zakładach, stad moje pytanie czy jest jakis wmiare pewny sposób zebym to obrocił, jestem studentem i nieszastam forsa w lewo i prawo i 1500pln to dlamnie duzo , niechcialbym tego stracic, stad prosze aby potraktowac to co pisze powaznie,z góry bede wdzieczny za wszystkie rady