>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak oceniacie szanse ?

L 0

lystva

Użytkownik
Forum czytam długo przed rejestracją, i raczej bez logowania.
To mój pierwszy temat więc witam wszystkich.
Przejdę do problemu:
Na wrzesień/początek października tego roku będę potrzebował ~6500zł
(minimum 5000zł)
Wpadłem na pomysł zdobycia tej kasy za pomocą gry u buka (konkretnie expekt,bo tam mam konto) , lecz moja wiedza na te tematy ogranicza się do obstawiania raz na 3-4 tygodnie w STS&#39;ie z czego raczej za dużo nigdy nie miałem. A więc jestem ,,zielony&quot; ????
Jak realnie oceniacie szanse zdobycia takiej ilości floty w takim okresie, przez osobę z raczej nie dużym doświadczeniem ?
Jednym słowem sprowadźcie mnie na glebę ;)

lalo 36

lalo

Forum VIP
Jednym słowem nie masz szans :] Takie moje zdanie :] Bo nawet jeżeli byś miał na start 2000 zł to jako początkujący na 90 % to przegrasz ;) Więc lepiej nie bierz się za bukmacherke a idź lepiej do pracy a te pieniążki co masz sobie odstaw ????
pozdROWienia ????

L 0

lystva

Użytkownik
szanse zawsze są ???? ma 2000, weźmie jakis kupon z forum z ako 3. I kaska jest jak wejdzie ???? ????
Hehe :-D Gorzej jak nie wejdzie.
W sumie kasa potrzebna na furę-doznałem urazu kolana i żeby móc powrócić do ukochanego MMA muszę jeszcze oszczędzać nogę, a że mam kawałek do szkoły to by się autko przydało, żeby nie ganiać za autobusami i nie iść kawał na przystanek (co raczej nie sprzyja mojej sytuacji)
Ale dzięki za odzew i sprowadzenie do parteru ze sfery marzeń żółtodzioba ????

pitruss 0

pitruss

Użytkownik
każdy tak zaczynał. ja na początku przez pierwsze 1-2 miesiące przegrałem łohoho..... a teraz już dogłębniej analizuję wszystko i jestem każdy tydzień na ✅ od poprzedniego. stawiaj teraz na drugą ligę hiszpańską, zostały jeszcze dwie kolejki a 3 drużyny walczą o mistrzostwo i MUSZĄ wygrywać. pozatym ligi skandynawskie to równa się raczej mała liczba bramek. więc puki normalne ligi nie powrócą to raczej stawiaj tak jak podałem. oczywiście żeby nie było że się wymądrzam, to podkreślam to tylko moje zdanie ????

nasty 12

nasty

Użytkownik
2k to sporo kasiury ???? zrob konta we wszystkich bukach jakie daja 100 % od depozytu i staraj sie grac sure bety czyli takie zaklady, na ktorych zarabiasz lub grac z malymi stratami (poczytaj regulaminy ???? ), zalozmy ze z 2k jakie powplacasz zrobi sie 4k ???? w najgorszym wypadku bedziesz mial ok 3,5k po obroceniu ???? moze sie zdarzyc ze duzo kasy zostanie u jednego buka ale i na to jest proste rozwiazanie - typeczki ????
do konca lipca masz 3,5 k w miedzyczasie dostaniesz kilka spinow, bonusow, promocji i przy odrobinie szczescia troche kasy wpadnie ????

Do góry Bottom