>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak obstawiać?

ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Witajcie jak lepiej obstawiać, daje przykład mecz WBA 2.75, Everton 2.50 stawiam na zwycięstwo Evertonu, czy np.w celu zmniejszenia ryzyka Everton lub X ale po kursie 1.42.
Zauwazyłem też ciekawą opcje zakład dwustronny: Everton 1.65, jesli west brom wygra to zwrot. Który z tych sposobów może przynieść lepsze zyski? Jakie są wasze opinie na ten temat.
Kolejne pytanie jakie mam do was moi drodzy to ile stawiać meczy na kuponie , stawiałem do tej pory &quot;pewniaki &quot; po 4-5 spotkań i zazwyczaj jeden mecz nie wchodził i po kuponie, dlatego zaczołem stawiać pojedyńcze mecze z wyższymi kursami i zacząłem wreszcie zarabiać . Czy stawianie systemem 2 z 3 było by dobrym pomysłem. Podam przykład kuponu:1.WBA-Everton Typ: Everton lub X, 2.Sunderland-West Ham Typ: West Ham lub X 3. Atletico-Real typ: Real lub X.
Pozdrawiam ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Skoro w tym przykładzie wykluczasz wygraną WBA, to możesz także rozważyć grę na zysk przy wygranej Evertonu a na zwrot przy remisie - zawierając odpowiednio stawkowane 2 zakłady singlowe i dobierając najwyższe na rynku kursy, więc ew. w 2 firmach.
Taka gra nosi nazwę cover.
Kalkulatory znajdziesz w wątku:http://forum.bukmacherskie.com/f46/zbior-linkow-do-kalkulatorow-bukmacherskich-31678.html
Oczywiście w grę wchodzi tu także jeden zakład: typ 2 DNB

Otrzymane punkty reputacji: +1
ddk1910 133

ddk1910

Użytkownik
Skoro w tym przykładzie wykluczasz wygraną WBA, to możesz także rozważyć grę na zysk przy wygranej Evertonu a na zwrot przy remisie - zawierając odpowiednio stawkowane 2 zakłady singlowe i dobierając najwyższe na rynku kursy, więc ew. w 2 firmach.
Taka gra nosi nazwę cover.

Oczywiście w grę wchodzi tu także jeden zakład: typ 2 DNB
Dziękuje za odpowiedź, a mogłbyś mi jeszcze powiedzieć coś na temat gry systemem 2z3 ,czy jest to dobry sposób do gry?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Każdy system pełny - a więc także 2z3 - to ułatwienie dla grającego, gdyż nie musi zawierać wielu oddzielnych zakładów ako, a robi to na jednym kuponie.
W zależności od wyboru systemu, zabezpieczamy się przed przegraną dając sobie luz popełnienia określonej ilości błędów w typowaniu.
Przy systemie 2z3 mamy oczywiście prawo do 1 błędu - a zatem kursy naszych 3 zdarzeń tylko dla odzyskania (przy tym ew. a dopuszczalnym 1 błędzie) kosztu gry wynoszącego tu 3 jednostki ( 2z3=3) to po ok. @1.75 gdyż @1.75^2=3.06
..........
Prawdopodobieństwo wygrania zdarzenia z kursem @1.75* to 57.14%
http://www.betshoot.com/probabilities-of-odds/
* bez uwzględnienia marży bukmachera
tak więc prawdopodobieństwo wygrania ich dubla @1.75^2=3.06 to 57.14^2=32.64%
Poczytaj też: http://www.pinnaclesports.com/pl/betting-articles/betting-strategy-psychology/implied-probability

D 40

dynioglowy

Użytkownik
Odpowiednie zarządzanie budżetem, wiedza w danej dyscyplinie, a przede wszystkim zachować &quot;zimną głowę&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom