>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Jak obrócić środki bonusowe w tobet

Status
Zamknięty.
A 861

amigo007

Użytkownik
Witam zakładam ten temat, gdyż chciałbym się dowiedzieć jak według was najlepiej obrócić bonusem w tobet. W tobet wszelkie środki bonusowe muszą być obrócone 6 razy minimum na treblach z łącznym kursem minimum 1,80 (najniższy kurs w treblu nie może być niższy niż 1,10). Akurat teraz jest promocja w tobet na mecze koszykówki z udziałem Phoenix Suns. Trzeba zagrać w tym meczu na zakład z handicapem za minimum 25zł. I jeśli Marcin Gortat trafi minimum 25 punktów, dostajemy bonus 25zł (bez względu na wynik zakładu). Problem tylko w tym, że ten bonus trzeba obrócić 6 razy na treblach. To jaki według was był by najlepszy sposób na grę, żeby obrócić ten bonus? Właściwie jest to aktualne, dla każdego innego bonusa pieniężnego w tobet. Tam zawsze trzeba obracać na treblach. Także proszę was o porady, bo dla mnie takie bonusy wydają się bardzo trudne.

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Chyba najlepszą metodą będzie, granie 2 zdarzeń po kursie ok. 1,1. Jeśli dobrze wybierzesz, a nie na pałę to będziesz miał bardzo dobrą skuteczność i do tego zdarzenie o kursie ~1,5. WSKAZÓWKA: Dobrym pomysłem jest granie zakładów draw no bet, gdyż kurs jest wyższy niż np. kurs na 1X lub X2, a nawet w przypadku zwrotu zakład liczony jest do obrotu.

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Jeżeli chodzi o tobet to bierzesz dwa pewne zdarzenia powyżej 1.10 choć nie jest to takie proste ale w weekend na przykład zagrałem Barcelonę i Kliczkę i do tego możesz zagrać kursy over/ under w kosza w Nba gdzie sięgają one do 1.91 grasz obie opcje i martwisz się jedynie o te małe kursy ...

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Jeżeli chodzi o tobet to bierzesz dwa pewne zdarzenia powyżej 1.10 choć nie jest to takie proste ale w weekend na przykład zagrałem Barcelonę i Kliczkę i do tego możesz zagrać kursy over/ under w kosza w Nba gdzie sięgają one do 1.91 grasz obie opcje i martwisz się jedynie o te małe kursy ...
Głupoty kolego tutaj piszesz oto pkt regulaminu ktory mowi wyrażnie:
  • Granie na zakłady przeciwstawne jest niedozwolone

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Kiedy grasz same zaklady przeciwstawne moze tak ale jak dodajesz 2 zdarzenia juz nie sa przeciwstawne juz nie raz korzystalem z takiego sposobu i wyplacalem srodki z reszta po to zrobili takie zasady obrotu aby nie grac jedynie zakladow przeciwstawnych...

A 861

amigo007

Użytkownik
Nie rozumiem czy mówicie o postawieniu np. w koszykówkę zakładu poniżej/powyżej iluś punktów (np. 203) ? Bo próbowałem na jeden kupon postawić w meczu Cleveland Cavaliers - Orlando Magic, zarówno poniżej 194 jak i powyżej 194, i tak się nie da wyskakuje konflikt zdarzeń. Poza tym jak by się nawet tak dało to jedno z tych zdarzeń zawsze będzie przegrane, co przegra cały kupon. Więc o jakie zdarzenia wam chodzi?

Otrzymane punkty reputacji: +3
simons 646

simons

Forum VIP
Nie chodzi o to zeby zagrac 2 zaklady przeciwstawne na 1 kuponie, bo to jak sam piszesz niemozliwe, ale wybieramy jeden zakład o niskim kursie np.: 1.10 i do tego jeden zakład dwudrogowy o równych kursach np.: under/over na oba po 1.90.
Robimy 2 kupony, na każdym ten &quot;pewniak&quot; po 1.10 i do tego na jednym over i na drugi under. Z tego wychodzą nam 2 kupony po kursie 2.09 , gdzie nie interesuje nas wynik (w tym przypadku) under/over bo na jednym kuponie na pewno wejdzie, więc z obrotu 1.90 zrobiliśmy to w zasadzie na 1.10 ????
Np.: (kursy etc wszystko wymyślone)
#1 kupon
Inter - Siena 1 @ 1.10
Roma - Lazio over 2.5 @ 1.90
AKO:2.09
#2 kupon
Inter - Siena 1 @ 1.10
Roma - Lazio under 2.5 @ 1.90
AKO:2.09

A zakładów przeciwstawnych to z tego co się orientuje w singlach nie można robić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom