Bukmichal
Użytkownik
Typerzy, niestety ale wszędzie gdzie jest pieniądz pojawia się emocja i to u każdego z nas bo wszyscy jesteśmy tymi samymi ludźmi....
Ale niestety w typowaniu musisz być wytrzymały i zawsze mieć trzeźwą głowę, więc znalazłem patent którego używają wielcy typerzy, trade'rzy i poker'owcy...
Patent ten nazywa się %
Dlaczego mówię w każdym moim poście o % nie pieniądzach ?
Bo typowanie to jest gra, i w grze nie ma emocji bo jest TYLKO CEL...
Tak samo jak tutaj, patrząc na zł jak na % wasze życie będzie 3x lepsze (mówię z doświadczenia ludzi których poznałem i mojego własnego)...
Ale jak zacząć?...
Prosto, przeznacz sobie budżet na grę i nigdy nie dokładaj z konta (na początku).
Jak już to zrobisz, patrz na to z tej perspektywy:
Budżet 100%
Stawka 2%
Wygrana = %+
Przegrana =%-
Nic więcej nic mniej na start. Na początku będzie to trudne ale z czasem będzie coraz wygodniej i coraz LEPIEJ DLA TWOJEJ GŁOWY.
Teraz wyobraź sobie że patrzysz na twoje ostatnie 2 tygodnie typów....
Stawka 30% na zakład?
Brzmi to tragicznie, napraw to dziś.
Zmiana w perspektywie = inny świat dla ciebie.
Powodzenia
Ale niestety w typowaniu musisz być wytrzymały i zawsze mieć trzeźwą głowę, więc znalazłem patent którego używają wielcy typerzy, trade'rzy i poker'owcy...
Patent ten nazywa się %
Dlaczego mówię w każdym moim poście o % nie pieniądzach ?
Bo typowanie to jest gra, i w grze nie ma emocji bo jest TYLKO CEL...
Tak samo jak tutaj, patrząc na zł jak na % wasze życie będzie 3x lepsze (mówię z doświadczenia ludzi których poznałem i mojego własnego)...
Ale jak zacząć?...
Prosto, przeznacz sobie budżet na grę i nigdy nie dokładaj z konta (na początku).
Jak już to zrobisz, patrz na to z tej perspektywy:
Budżet 100%
Stawka 2%
Wygrana = %+
Przegrana =%-
Nic więcej nic mniej na start. Na początku będzie to trudne ale z czasem będzie coraz wygodniej i coraz LEPIEJ DLA TWOJEJ GŁOWY.
Teraz wyobraź sobie że patrzysz na twoje ostatnie 2 tygodnie typów....
Stawka 30% na zakład?
Brzmi to tragicznie, napraw to dziś.
Zmiana w perspektywie = inny świat dla ciebie.
Powodzenia