>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak najtaniej dojechać do Paryża?

rybex 3

rybex

Użytkownik
WItam
Planuje wybrac sie na pare dni do Paryża(z grupka znajomych) i szukam najtańszego i najatrakcyjniejszego srodka lokomocji. W gre wchodzi pociąg i samolot, jesli chodzi o pociag to orientowalem sie troche w tym zakresie, znalazlem pare stron mowiacych o tym ale cennik na nich jest niejasny(przedzial 25-90e hmmm) i dlatego pisze na forum, moze ktos korzystal z tego srodka transportu i moglby podzielic sie swoimi doswiadczeniami. Jesli chodzi o samolot, to nie orientuje sie kompletnie w zasadach dzialania tanich linni lotniczych i takze bylbym wdzieczny za jakies konkretne propozycje z ktorych korzystaliscie ????
Pozdrawiam

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Ja parę dni temu zarezerwowałem bilety lotnicze do Paryża dla dwóch osób w dwie strony za 324 złote, także wydaje mi się że jest to bardzo przyjemna cena. Wszystko znalazłem na stronie Wizzair. Tobie również proponuje tam zajrzeć i poszukać dnia który Cie interesuje na wylot oraz na powrót. Wydaje mi się że samolotem jest najszybciej i najwygodniej, z tego co wiem to warto codziennie sprawdzać stronę ponieważ ceny każdego dnia są inne ;)
Pozdrawiam

Do góry Bottom