>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak najlepiej obrócić "Bonus" ?

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Panowie mam nietypowe pytanie. Ostatni raz korzystałem z bonusu w BAH&#39;u
około 2 lat temu i troszke sie pozmieniało. Planuje pewien &quot;zarobek&quot; własnie
na bonusach i interesuje mnie jak najlepiej je rozbić żeby móc dokonać wypłaty,
ponieważ troszke sie w tej kwestii gubie. Np dajmy na to że wpłacam gdzieś
jako nowy użytkownik 100 zł, mój bonus wynosi wtedy 100 pln czyli mam 200.
Pisze żeby obrócic to 3 razy, czyli mam rozbić to 100 zł np na 3 kupony ze
stawkami 50,25,25 ? (tak rozbiłem kiedyś bonus od bet-at-home w kwocie
50 zł na 20,20,10 i było ok). Gubie sie teraz dlatego że pewna większośc buków
zmieniła teraz opcje która wygląda tak że bonus należy obrócic 3 razy łącznie (!)
z wpłaconą sumą, i tego zabardzo nie rozumiem, czyli musze wyczyścić w
wysłanych kuponach konto do stanu 0 zł i wygrać tą kase żeby móc wypłacić?

Prosze kogoś o szczegółowe informacje bo jest to dla mnie b. ważne !!

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi ! ;)

L 45

laha

Forum VIP
Chodzi o to ze sumę 200zl musisz postawic w sumie 3krotnie czyli laczna suma postawionej kasy musi wynosic 600zl moze to byc tak:
100 100 200 200
albo
200 200 200

sawas 27

sawas

Użytkownik
Możesz grać 600x 1 zł; nie musisz ogołacać konta.
Jeśli chodzi Ci o wyciągnięcie kasy z Bet365 to mam sposób 100%. Dzisiaj kupiłem samochód za kasę tylko i wyłącznie z bonusa :p I jak narazie nie mam Polizei w domu, bo to raczej legalny sposób.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Wszystko jest chyba w temacie o Bet365 albo w dziale &quot;Bonusy...&quot; też pod hasłem Bet365 ;) A autko to Mazda 323c ;)

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Sawas wlaśnie odkopałem ten Twoj sposob i czy to nadal działa ? ile razy już tak zrobiles trzeba bylo pozakładać konta na babke wujka :p

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Możesz grać 600x 1 zł; nie musisz ogołacać konta.

Jeśli chodzi Ci o wyciągnięcie kasy z Bet365 to mam sposób 100%. Dzisiaj kupiłem samochód za kasę tylko i wyłącznie z bonusa :p I jak narazie nie mam Polizei w domu, bo to raczej legalny sposób.
Hehe wow ???? Sawas czekam na wiadomość na PW ???? Jak możesz to napisz
jak to wyglądało i jak to zrobiłes :p Ps. Panowie dziękuje za wyjaśnienie ! ????

rooni21 0

rooni21

Użytkownik
hmm a ja mam takie pytanie, zeby wypłacić kase trzeba wysłac scan dowodu w celu werfikacji, zakładanie wielu kont i korzystanie z bonusu raczej nie wchodzi w gre :kwasny4565: wiec jak mozna to minac ?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
hmm a ja mam takie pytanie, zeby wypłacić kase trzeba wysłac scan dowodu w celu werfikacji, zakładanie wielu kont i korzystanie z bonusu raczej nie wchodzi w gre :kwasny4565: wiec jak mozna to minac ?
chyba mozna zakladac na mame tate babcie wujka siostre albo dogadaj sie z kumplem 300 zł dla Ciebie za pomysl i Twoj wklad 500 zl a jemu 200 za adres ;)

unique- 32

unique-

Użytkownik
Jestem ciekaw czy ktoś z administracji bet365 surfuje po forach bukmacherskich i czy czytuje tego typu tematy hehe ;)

Do góry Bottom