D 0 davor3 Użytkownik Kwiecień 11, 2021 #1 Witam, Pytanie jak w temacie czy jest możliwość rejestracji mieszkając w Polsce na 1xbet? , aplikacje już pobrałem ale jedynie mogę się tam zalogować. Pozdrawiam Ostatnio zmieniony przez al_capone: Luty 11, 2022
Witam, Pytanie jak w temacie czy jest możliwość rejestracji mieszkając w Polsce na 1xbet? , aplikacje już pobrałem ale jedynie mogę się tam zalogować. Pozdrawiam
635,1K RBR1one ModTeam Członek Załogi Kwiecień 11, 2021 #2 Trzeba kombinowac z pisaniem im na priv i niby mozna na inny kraj zalozyc tylko po co? Zaloz sobie konto normalnie na ich klonie 22bet. 22BET - Zakłady sportowe online i najlepsze kursy Firma bukmacherska 22Bet. Licencjonowane zakłady sportowe. Zakłady internetowe 24/7. 22betglobal.com
Trzeba kombinowac z pisaniem im na priv i niby mozna na inny kraj zalozyc tylko po co? Zaloz sobie konto normalnie na ich klonie 22bet. 22BET - Zakłady sportowe online i najlepsze kursy Firma bukmacherska 22Bet. Licencjonowane zakłady sportowe. Zakłady internetowe 24/7. 22betglobal.com
N 0 n1qq Użytkownik Luty 7, 2022 #3 Zarejestruj się przez VPN z innego kraju i tam w ustawieniach gdzieś było zmiana kraju. Jeżeli nie będzie Polski napisz do supporta, mówią po polsku.
Zarejestruj się przez VPN z innego kraju i tam w ustawieniach gdzieś było zmiana kraju. Jeżeli nie będzie Polski napisz do supporta, mówią po polsku.
46 madmax22 Użytkownik Luty 22, 2023 #4 Hej jaki jest adres dzialajacy obecnie mobilnej wersji 1xbet? Mialem kiedys zapisany w tel, ale niestety zmienilem. Chyba cos z xyz
Hej jaki jest adres dzialajacy obecnie mobilnej wersji 1xbet? Mialem kiedys zapisany w tel, ale niestety zmienilem. Chyba cos z xyz