T
25
tomciopogrom
Użytkownik
Teraz sobie pomyślałem, by obrócić bonusy w kasynach - wiadomo nawet nie musimy być na plus, by z bonusem jednak ładnie wygrać, ale do tego nie chcę spędzać 10 lat na opracowywaniu jak to robić, tylko łatwo szybko i przyjemnie tym co już wymyślono, czyli (w kasynach gdzie ruletka i blackjack to 20% obrotu) grać albo blackjack stałą stawką, strategią podstawową, albo blackjack strategie podstawową i stawkowanie d'alambert (dodatkowo wychodzenie jak jesteśmy na plusie, a stawki robią się już duże) lub ruletka czerwone/czarne ze stawkowaniem d'alambert ew. ruletka czerwone/czarne stałą stawką lub czerwone + czarne (i tracimy tylko na zerze). Którą z tych metod wybrać, są bardzo podobne, ale jednak wasze doświadczenie może pozwoli ocenić, że jednak któraś jest lepsza nieco . W ruletce wiem, że raczej nigdy mi się nie uda wygrać, ale jednak może chociaż bonus obrócić? Do tego można wziąć pod uwagę czas, ruletkę automat (szybki spin) gra się chyba szybciej jak blackjack, zwłaszcza ,że muszę sprawdzać jak teraz zagrać w tej strategii . I co robić przy D'Alambert gdy mamy rozdzielenie/podzielenie? Bo ja to traktuję jako zwykły fart, i dalej zwiększam później o 1 lub zmniejszam o 1, remis powtarzam stawkę, jeden wygra jeden przegra ze splita powtarzam stawkę, oba wygrają zmniejszam tylko o 1 i o 1 zmniejszam gdy oba przegrają. Podwojenie jak wygra, też tylko o 1 zmniejszam itd.
A może znacie jeszcze jakąś lepszą metodę, jedynie jeśli chodzi o obracanie bonusami kasyn?
A może znacie jeszcze jakąś lepszą metodę, jedynie jeśli chodzi o obracanie bonusami kasyn?