>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak jest z wypłacaniem kasy z bwin

G 0

gemciu83

Użytkownik
Jak jest z wypłacaniem kasy z bwin, tzn. słyszałem, że są problemy z wypłatą pieniędzy z konta w bwin, ponoć nie zawsze chcą wypłacić żądaną kwotę pieniędzy z konta.

Czy możecie powiedzieć mi czy jest to prawdą, że nie chętnie wypłacają pieniądze z konta!

Proszę o odpowiedź i opinie na ten temat.
:mrgreen:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Normalnie wypłacają.

Jeżeli np. korzystałeś z bonusu i wywiązałeś się z regulaminu promocji to nie ma problemów.
Problemy są dopiero wówczas jak człowiek (Ty) zaczyna kombinować, np. korzystać z zagranicznych bonów nie przeznaczonych dla Polaków.

Jeżeli grasz w miarę uczciwie i masz na koncie powyżej 120zł to śmiało wypłacają. Oczywiście 18 lat trzeba mieć bo sprawdzają.

jose1990 0

jose1990

Użytkownik
???
A jesli zaloze konto na mame i bede wyplacal pieniadze na swoje konto mbanku. To sie przyczepiol?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Wypłacać można tylko na swoje konto bankowe. Czyli jak założysz konto w bwin na mame to i na konto od matki musisz wypłacać. Przy wypłacie musisz wysłać scan dowodu od mamy i wszystko będzie w porządku

NIE KOMBINUJCIE bo znów będą lamenty, że komuś konto zablokowali

G 0

gemciu83

Użytkownik
dzięki za kilka odpowiedzi, jak widzę kilka osób też się podłączyło pod temat. Wniosek prosty nie oszukiwać tylko grać ????

K 0

kyno

Użytkownik
przepraszam ze odkopuje stary temat, ale nie chce robić nowego.
Mam konto na bwin, gram juz długo tylko nie wypłacałem kasy jeszcze, a nie mam jak zrobic skanu dowodu, moge podac wszystkie dane z dowodu, to zaden problem, zdjęcia też nie mam jak zrobić?
Konto jak i konto na bwin jest na moje imie i nazwisko...
Zawsze chcą skan dowodu?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
przepraszam ze odkopuje stary temat, ale nie chce robić nowego.
Mam konto na Bwin, gram juz długo tylko nie wypłacałem kasy jeszcze, a nie mam jak zrobic skanu dowodu, moge podac wszystkie dane z dowodu, to zaden problem, zdjęcia też nie mam jak zrobić?
Konto jak i konto na Bwin jest na moje imie i nazwisko...
Zawsze chcą skan dowodu?
Przeważnie chcą musisz spróbować jeżeli masz Moneybookers. Inaczej musisz zrobić Scan dowodu jeżeli masz 18scie lat.

F 0

filipek0411

Użytkownik
Witam!
mam problem z bwin. wszystko było ok dopoki nie zleciłem przelewu na swoje konto. czekałem czekałem i nic. okazało sie ze wysłali kase tylko nie na moje konto tylko na konto bre bank poczym stwierdzili ze ja im podałem taki numer. prosze o pomoc bo nie wiem co dalej robic:cry:

T 0

tomaszbytom

Użytkownik
Witam!
mam problem z bwin. wszystko było ok dopoki nie zleciłem przelewu na swoje konto. czekałem czekałem i nic. okazało sie ze wysłali kase tylko nie na moje konto tylko na konto bre bank poczym stwierdzili ze ja im podałem taki numer. prosze o pomoc bo nie wiem co dalej robic:cry:
Z tymi przelewami to jest różnie... Ja przelałem 50 złotych przez Mooneybookers i nie dotarły... Napisałem do bwin sporo maili poszło obsługa sprawna dowiedziałem się, żeby napisać do kogoś innego... Napisałem to tamci mnie wysłali znowu do kogoś innego i jak tam napisałem to pieniądze mi zwrócili (fakt, że 2 złote mniej ale co tam)...

seba1987 5

seba1987

Użytkownik
Cytat:
Napisał filipek0411
Witam!
mam problem z bwin. wszystko było ok dopoki nie zleciłem przelewu na swoje konto. czekałem czekałem i nic. okazało sie ze wysłali kase tylko nie na moje konto tylko na konto bre bank poczym stwierdzili ze ja im podałem taki numer. prosze o pomoc bo nie wiem co dalej robic

Miałem taka sama sytuacje przelalem pieniadze czekalem kilka dni i nic skontaktowalem sie mailem z bwin i kazali mi poprostu wyslac kopie dowodu osobistego . Zeskanowalem i wyslalem a po 3 dniach mialem pieniadze na koncie .

danni 8

danni

Użytkownik
Witam mam podobne problemy i wątpliwości jak koledzy wcześniej...

Moja sytuacja przedstawia sie nastepująco:

Założyłem sobie konto na bwin. Gdy dostałem bonusa 40zł na maila postanowiłem go wykorzystać, wpłaciłem sobie kasę i udało mi sie uciułac 140zł. Teraz chciałbym wypłacic tą kasę ale nie wiem czy bede mógł, bo bonus trzeba bodajze 5 razy obrócić.

1. Sume bonusu obróciłem juz chyba z 15 razy ale na zakładach live czy to ma jakieś znaczenie?

2. Założyłem też drugie konto na mamę i też na to konto dostałem maila z bonusem. Czy bwin będzie się czepiać przy wypłacie z konta &quot;na mamę&quot;? Czy istnieją jakieś ograniczenia w tym zakresie, np. 1 konto na gospodarstwo domowe?
Oczywiście wszelkie dane w koncie na mamę są prawdziwe, matka ma też swoje osobne konto bankowe itp. Nie wiem tylko czy jest jakiś haczyk np z IP albo jednym kontem na gosp. domowe...

Proszę o odpowiedź i z góry dzięki.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
zaklady live sa wliczane w obrót. a z kontem &quot;na mame&quot; tez nie powinno byc problemów niewiem jak patzra na kwestie kont rodzinnych. ale o ip nabeke nie beda sie pluuć

endriu 361

endriu

Forum VIP
właśnie wpłaciłem sobie pierwszy raz poprzez mb 100zł do bwin, gdyż różnica kursów na dwóch overach 1.5 która wynosi w bet365 = 1.37 a w bwin = 1.65 jest kosmiczna ???? chciałbym wiedzieć czy można to wypłacić potem na kartę, gdy będę chciał już zlecić wypłatę ?

Do góry Bottom