>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Jak grać ??

W 0

wers

Użytkownik
Dzień dobry ???? , od dłuższego czasu śledzę to forum. Jeżeli to nie jest miejsce na tego typu temat to proszę o przeniesienie we właściwe. Szczególnie zainteresowały mnie sposoby gry, systemy i programy. Po wielu wielu próbach,obgryzionych paznokci i wyrwanych włosów nie zliczę,utworzyłem &quot;coś&quot;(nie jest to stricte program do typowania, ale coś jako zbiór określonych parametrów dostosowanych indywidualnie do spotkania na podstawie statystyk, taki pomocnik, jak na razie w dość luźnej formie).Nie jest to doskonały twór, bo tylko pomaga w typowaniu tylko drużyny która nie przegra i prawdopodobieństwo jej wygrania lub remisu.Skoncentrowałem się na faworytach u siebie(choć opracowałem już część parametrów na faworytów na wyjeżdzie, gorsze do ogarnięcia, ale kursy lepsze). Próby przeprowadzałem od ok. 2 miesięcy na ligach europejskich po przerwie zimowej, na ligach afrykańskich, oraz na niedawno rozpoczętych ligach ameryki południowej. Azja dopiero się rozkręca więc trzeba jeszcze trochę poczekać. Skuteczność typowania z pomocą tego mojego &quot;czegoś&quot; nieprzegranej czyli &quot;1X&quot; jest od ok.80% do 100%. W tym &quot;1X&quot; średnia skuteczność typów wynosi też ok 75% wzwyż na &quot;1&quot; lub &quot;X&quot;. I tu pytanie-czy przy takiej skuteczności da się coś ugrać,i czy w ogóle warto dalej w to brnąć? A jeżeli warto, to jaki system grania przyjąć? Bo chociaż ta skuteczność 80% wzwyż wygląda na pozór przyzwoicie, to te niecałe 20% może dać nieźle po tyłku, bo kursy na &quot;1X&quot; jak i na faworyta nie są najwyższe:;/:

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Myśle, że trafienie tych 80% na faworyta u siebie w podpórce to nic nadzwyczajnego. Łatwo to obliczyć, przy założeniu tej najgorszej opcji 80% - czyli co 5 typ przegrywa to muszisz osiągnąć kurs większy niż 1,25. Czyli nierealne, bo żaden wyraźny faworyt tyle nie dostaje. Chyba, że ustaiłeś, iż masz 40% skuteczności remisów wg swojego doboru, wówczas warto grać X po kursie 3,50 i więcej prawda?

W 0

wers

Użytkownik
W ogóle nie gram. Nie mam jeszcze konta u żadnego buka. Chcę się do tego dopiero zabrać.Od 2 miesięcy po prostu wybieram spotkania jak leci ze wszystkich na które są kursy u buków, notuje sobie na ile meczy &quot;postawiłem&quot; ile weszło i czy to była &quot;1&quot; czy &quot;X&quot;. Kursy powyżej 1,5 do maximum tzn ok .2.2 . Zaobserwowałem że na wyniki typowania że &quot;nie przegra&quot; raczej nie ma to dużego znaczenia.
Faktycznie 80% na podpórkę to nic specjalnego, ale tam jest 80% albo i więcej na 1 lub X. I o to mi się rozchodziło, ale być może to gra nie warta świeczki...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
W ogóle nie gram. Nie mam jeszcze konta u żadnego buka. Chcę się do tego dopiero zabrać.Od 2 miesięcy po prostu wybieram spotkania jak leci ze wszystkich na które są kursy u buków, notuje sobie na ile meczy &quot;postawiłem&quot; ile weszło i czy to była &quot;1&quot; czy &quot;X&quot;. Kursy powyżej 1,5 do maximum tzn ok .2.2 . Zaobserwowałem że na wyniki typowania że &quot;nie przegra&quot; raczej nie ma to dużego znaczenia.
Faktycznie 80% na podpórkę to nic specjalnego, ale tam jest 80% albo i więcej na 1 lub X. I o to mi się rozchodziło, ale być może to gra nie warta świeczki...
i tu już jest więcej konkretów!
Bo widzimy, że nie brałeś pod uwagę faworyta z kursem mniejszym od 1,50 za czysty win!
Jeśli jeszcze masz to spisane to proponuję policz wzglednie najlepsze kursy...
Ile było tych meczów z przedziału 1,50-1,85 które zakończyły się remisem!?
Ile było tych meczów z przedziału 1,85-2,20 które zakończyły się czystym win lub remisem!?
Ciekawe czy warto grać remisy dla któregoś z faworytów, tych większych faworytów, czy tych mniejszych faworytów...
Potem policz sobie, czy opcja DNB też ma sens...

W 0

wers

Użytkownik
Dzięki za zainteresowanie. No to ja całkiem to robiłem od innej strony. Statystykę mam, ale według lig a nie kursów. Bo nie napisałem, że robiłem te moje &quot;coś&quot; pod konkretne ligi.Są ligi dla mnie nędzne do typowania, że chyba najlepiej było by grać &quot;na odwrót&quot; ale i takie że 90% na &quot;1X&quot; w tym 90% a nawet 100% na &quot;1&quot; lub &quot;X&quot;. I wchodzi. Ale takich meczy jest mało i a nuż akurat nie wejdzie? Nie można się tylko na nich opierać. Więc mam te osiemdziesiątki i nie bardzo wiem jak to można by było zagrać. Może faktycznie jeszcze jakiś czas poświęcę na statystyki z kursami, wtedy będzie więcej danych...

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Dzięki za zainteresowanie. No to ja całkiem to robiłem od innej strony. Statystykę mam, ale według lig a nie kursów. Bo nie napisałem, że robiłem te moje &quot;coś&quot; pod konkretne ligi.Są ligi dla mnie nędzne do typowania, że chyba najlepiej było by grać &quot;na odwrót&quot; ale i takie że 90% na &quot;1X&quot; w tym 90% a nawet 100% na &quot;1&quot; lub &quot;X&quot;. I wchodzi. Ale takich meczy jest mało i a nuż akurat nie wejdzie? Nie można się tylko na nich opierać. Więc mam te osiemdziesiątki i nie bardzo wiem jak to można by było zagrać. Może faktycznie jeszcze jakiś czas poświęcę na statystyki z kursami, wtedy będzie więcej danych...
z tymi procentami to miarodajna próba będzie po jakiś 100 meczach na ligę...

W 0

wers

Użytkownik
Te moje statystki pozwoliły mi na ograniczenie lig, i wyeliminowanie wchodzących przy moich założeniach poniżej 75-80% skuteczności. No cóż , jak piszesz trzeba popróbować z kursami.

Do góry Bottom