>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jak grać?

C 0

cookie

Użytkownik
Witam. Mam pytanie, co grać na początek?Próbowałem grać Hokej, Tenis, Piłkę Nożną ale z marnym efektem.Chodzi mi o to abyście mi polecili co jest najłatwiejsze na początek, np tenis, liga hiszpańska, itp, bo jak narazie nic mi nie wychodzi , zawsze jest tak że zabrakną mi 2-3 mecze i klops.Dzięki za porady.;)

C 0

cookie

Użytkownik
A co myślisz o tenisie, siatkówce itp?Chodzi mi tu głównie o sporty w których nie ma możliwości remisu albo zdarza się raz na ruski rok.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Dyscyplina nie ma znaczenia - graj to na czym się znasz. Możesz też na początek korzystać z typów w działach tematycznych bądź typów podawanych w tematach z typami, jeśli czyjeś typy cię przekonują.

E 3

emarti

Użytkownik
Najważniejsze aby skupić się na wybranej dyscyplinie. Poznać ją i zainteresować się. Pomyśl w jakiej dyscyplinie siedzisz najlepiej. Na czym możesz się znać. Jeżeli chcesz tylko próbować to wydaje mi się że dyscypliny gdzie jest tylko wynik wygra - przegra są odpowiednie. Masz tam 50 % szans ale to i tak zbyt mało na takie strzelanie.

C 0

cookie

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie. Może mi ktoś polecić stronkę na które będą wszystkie wyniki wszystkich lig, ostatnich kolejek itp?Kiedyś taką miałem ale nie pamiętam nazwy.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
U mnie to już będzie ponad 12 lat tej zabawy z długimi przerwami ale cały czas coś idzie nie tak...
Co się ugra to za którymś razem przyjdzie wtopa...
Wkładam, wyciągam. Później znowu wkładam i wyciągam (niby to normalne :wink: ) ale w bukmacherce staje się to już nudne :/
Przez ten czas nauczyłem się paru rzeczy, które czym pojmiecie prędzej tym lepiej:
1) kursy nie grają
2) nie grać na pałę (np. o dzisiaj na noc są jeszcze 4 mecze, trzeba coś zagrać...)
3) nie gram czyiś typów
4) nie ma czegoś takiego jak pewniak
5) sam szacuję prawdopodobieństwo danego typu (value) - Dziś mecz Pogoń - Wisła długo będę żałował, że nie obstawiłem tego spotkania :/
6) szanujemy pieniążki, a nie &quot;a postawię te 2zł, może wejdzie, jak nie to tylko 2 w plecy&quot;
7) nie ma sposobu (systemu), który będzie zawsze wygrywał
8) granie na niskie kursy za dużą kasę mija prędzej czy później prowadzi do bankructwa
9) nie gram va-bank
10) nie gram sportów, o których nie mam zielonego pojęcia

No i wyszło 10 przykazań szczęśliwego gracza :smile:
Ktoś mądrze napisał, więc nie będę się powtarzał. Każdy kto dłużej gra chyba to potwierdzi.

E 3

emarti

Użytkownik
Bo każdy analizuje dane spotkania tak jak sam uważa za stosowne i wówczas może się najnormalniej pomylić. Lepiej samemu poznać dyscyplinę i spróbować coś przeczuć.
http://zapodaj.net/9ec722c348d35.jpg.html

granie na niskie kursy za dużą kasę mija prędzej czy później prowadzi do bankructwa
Może jak postawisz 100 tyś złotych na &quot;dziesiąt&quot; meczy z kursami 1.01- 1.07 może Ci się opłacać. Przerabiałem już &quot;pewniaki&quot; w ilości &quot;dziesiąt&quot; fakt że za 1 zł aby zobaczyć co wyjdzie i trafiałem 100% w 50/50.
nie gram sportów, o których nie mam zielonego pojęcia
O tym mówiłem. Poznać jedną dyscyplinę, zainteresować się i grać. Jeżeli nie masz pojęcia co się dzieje w snookerze to nie gramy.

T 23K

tadzin

Użytkownik
Bo każdy analizuje dane spotkania tak jak sam uważa za stosowne i wówczas może się najnormalniej pomylić. Lepiej samemu poznać dyscyplinę i spróbować coś przeczuć. http://zapodaj.net/9ec722c348d35.jpg.html
widzę że ktoś ma 2-3-4 miesiace superwyniki widzę ze ma łeb na karku i mi sie podoba jego styl gry to gram jego typy.. proste jak...
a to ze ma sie wiedze, pisze wyborne analizy, no super ale gorzej jesli sie to nei przeklada na wyniki :]
nie chwaląc sie uwazam ze swietnie znam sie na polskiej lidze w siatke no i powiem ze jesli buk walnie jakas gafę to potrafie to natychmiast wychwycic. jednakze bledy buka zdarzaja sie bardzo rzadko i grać typy gdzie buk nie robi &quot;prezentow&quot; jest ciezej glownei ze wzgledu na.. nieobliczalnosc tego co mzoe sie stac na boisku na co nie mamy kompletnei wplywu. I czaasem jedno durne glupie zachowanie jednego zawodnika przenosi sie na caly team i człowiek zaczyna głupieć..
taakze wiedza ale i massa farta ktory niektorzy posiadaja az w nadmiarze i dlatego typki takich ludzi warto grać ;)

E 3

emarti

Użytkownik
A jak oceniacie sposób grania: stawiamy 100 zł na mecz z kursami ~1.2; 1.3 kontra 2.5 wzwyż. Stawiamy tą stówę na mały kurs w tym meczu np. 1.2 gdzie teoretycznie oczywiście jest większa szansa na wygraną 20 zł z tej stówy. I tak powiedzmy codziennie... W skali miesiąca mając codziennie 20-30 zł robi nam się mały plusik do wypłaty z pracy :) O ile nie powinie nam się noga :-( Nie gramy tylko va bank! Jednak ważne jest aby obstawiać mecze 1.2; 1.3 przeciwko 2.5 wzwyż. Ktoś już w ten sposób się bawił?

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Przy zakładzie dwudrogowym jeśli występuje kurs 1,2 - 1,3 to ten drugi kurs będzie w granicach 3 - 4,5. Także zawsze będzie powyżej 2,5 ???? Inną sprawą jest to, że grając na kursy 1,2 - 1,3 musisz mieć naprawdę dużą skuteczność. Dajmy na to, że grasz tymi &quot;pewniejszymi&quot; kursami tj. 1,2, stawka płaska 100 zł. Trafiasz 9 razy pod rząd, potem pechowo 2 razy przegrywasz. Efekt? Jesteś 20 zł na minusie. A jeśli czarna seria zdarzy Ci się na początku to będzie jeszcze mniej ciekawie. Szkoda zachodu, chociaż nie twierdzę, że nie da się na tym zarobić. Trzeba tylko mieć kupę szczęścia ale to zawsze może nas opuścić ;)
Pograj sobie najpierw na sucho lub grając bardzo małymi stawkami. Kursy naprawdę nie grają, teoria w starciu z praktyką wysiada. Jeden użytkownik grając kursami 1.01 przegrał za 4 podejściem - a to dopiero pewniaki ????

E 3

emarti

Użytkownik
Przed chwilą:
FC Dornbirn 1913 - FK Austria Wien 2:3 z &quot;pewniakiem&quot; 1.10 na FK Austria Wien :) Niby &quot;pewniak&quot; a wynik 2:3... Fakt mecz wygrany ale wynik nie godny &quot;pewniaka&quot; z kursem 1.10. Można się mylić i widać że nic tu nie jest pewne. Postawiłem 1 zł w ramach testu.

Do góry Bottom