>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Jak grać?

M 0

morpen

Użytkownik
Witam
Przeczytałem wiele tematów, opinii. Przeglądnąłem Wasze tematy z kuponami ale nadal nie wiem jak zagrać. Na forum dużo piszę się o progresji dla mnie to trochę nudny ale skuteczny system, jednak wygrane nie są chyba powalające i z tego co widzę to nie wiele osób tu progresją gra. Myślałem o singlach, ale też mnie jakoś nie przekonują. Systemy 3z5 itp ? No nie wiem, nie mam pojęcia jak zacząć. Do tej pory grałem same &quot;tasiemce&quot;, teraz jednak chcę tak bardziej na poważnie to ugryźć. Co możecie doradzić ?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Single, duble, triple za 5-10% depozytu. Stawiaj to na czym się znasz, to podstawa. Nigdy nie obstawiaj czegoś o czym nie poczytałeś, dowiedziałeś się cennych informacji, jakie są składy, forma itp. Ewentualnie podpieraj się typami ludzi, którzy dużo ✅-ują.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Single, płaska stawka ewentualnie 2-3 poziomy stawki. Wtedy bazujesz na swojej skuteczności, jeśli jesteś dobry to będziesz na plusie. Oczywiście zakładam że chcesz grać kursy w granicach 1,5 i wyższe.
To tylko moje zdanie chociaż to zdanie przekreśla moją teorię.
Kluczem do sukcesu nie jest procent skuteczności typów tylko umiejętne dobieranie stawek.
z tym trzeba również się zgodzić, ale przy graniu różnymi stawkami możesz mieć nawet 60-70% skuteczności i być na minusie. Co przy graniu płaską stawką raczej się wydarzy.
Sam zdecyduj najlepiej na początku dajmy przez tydzień graj na &quot;sucho&quot; zapisuj sobie co byś grał ewentualnie za pieniądze spróbuj dwoma sposobami i zobaczysz który Tobie bardziej odpowiada.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Ok tak też myślałem grać.
Jaki buk (internetowy) do tego typu gry będzie najlepszy ?
Na dzień dzisiejszy lista polecanych buków jest spora. Ja gram w Bet365, nie mogę narzekać. Spora oferta, dobre kursy, szybki i konkretny support. Nigdy nie miałem z nimi problemów. Mogę polecić.
Ale jak dla początkującego to poleciłbym Ci bet-at-home.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ok tak też myślałem grać.
Jaki buk (internetowy) do tego typu gry będzie najlepszy ?
Przejrzyj ten dział znajdziesz coś dla siebie.
Bukmacherzy Internetowi
Jeszcze miesiąc temu z mojej strony zaproponował bym Ci Tobet ale ostatnio takie gamonie z nich się zrobili że nie polecam.
Wszyscy śmieją się z Betsafe ale według mnie to jeden z lepszych buków na ten moment wypłaty szybko realizowane. Oferta bardzo szeroka, niższe ligi polskie. Jeden minus że przy większych kwotach limity szybko nakładają. Ale Ty mówisz że dopiero zaczynasz więc to Cię na razie ominie.
No i na pewno godny polecenia bet365 jak już wspomniał narosdz
Ale jak dla początkującego to poleciłbym Ci Bet-at-home.
uznaję to za żart :razz:

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Cytat: Napisał narosdz -&gt; Ale jak dla początkującego to poleciłbym Ci Bet-at-home. uznaję to za żart
Dlaczego? Wg mnie dobre dla początkującego, przejrzyste, łagodne menu, łatwa nawigacja, u niektórych buków troszkę gorzej z tym jest ;) Bądź co bądź to był mój pierwszy internetowy bukmacher i nie czułem się zagubiony :p No, ale skoro jest jakieś &#39;ale&#39; to je wygłoś, może to jest coś co zrazi początkującego?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dlaczego? Wg mnie dobre dla początkującego, przejrzyste, łagodne menu, łatwa nawigacja, u niektórych buków troszkę gorzej z tym jest ;) Bądź co bądź to był mój pierwszy internetowy bukmacher i nie czułem się zagubiony :p No, ale skoro jest jakieś &#39;ale&#39; to je wygłoś, może to jest coś co zrazi początkującego?
No z tym się zgadzam ???? obsługa łatwa i wszystko przejrzyste, ale kursy i wielkość oferty to niestety porażka i chyba każdy się z tym zgodzi, przynajmniej chodzi mi o dyscypliny które ja gram. ;)

B 0

borsuk92

Użytkownik
Witam, widze, ze podlaczyli sie do dyskusji bardzo zaawansowani typerzy.
Wprowadzam sie w tematyke bukmacherstwa. Szukam sposobu, ktory bedzie dawal mi regularne zyski (wiem, nie ma PEWNYCH), ale jak najbardziej prawdopodobne.
Narazie gram 5,7 lub 10 zl stawka kurs na 4-5 zdarzen ( europejska pilka nozna to moja specjalizacja) Czytalem juz poradniki dla poczatkujacych i rozne systemy gry, ale nie mam praktycznego doswiadczenia i jaki system gry byscie polecili? Pozdrawiam

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wprowadzam sie w tematyke bukmacherstwa. Szukam sposobu, ktory bedzie dawal mi regularne zyski (wiem, nie ma PEWNYCH), ale jak najbardziej prawdopodobne.
Narazie gram 5,7 lub 10 zl stawka kurs na 4-5 zdarzen ( europejska pilka nozna to moja specjalizacja) Czytalem juz poradniki dla poczatkujacych i rozne systemy gry, ale nie mam praktycznego doswiadczenia i jaki system gry byscie polecili? Pozdrawiam
A nie lepiej grać single ewentualnie duble zamiast pakować kasę w taśmy 5 zdarzeniowe które i tak rzadko wchodzą.
Stawki jakimi grasz są mało ważne, nie no są ważne bo od tego zależy ile ewentualnie wygrasz. Ale na początku wiadomo że nie masz za dużego budżetu i stawkowanie musisz odpowiednio dostosować.
Na początku i tak musisz swoje przegrać ale się nie załamuj. ;)

K 1

king84

Użytkownik
Polecam bet365 ze względu na dużą ofertę zakładów live. Single, duble lub triple... jeśli coś się nie układa po naszej myśli kontrujemy obstawiając live i mamy sporą szansę na odzyskanie chociaż części wkładu. Polecam grać duble po kursach około 2.00 , wtedy nawet przy 50% skuteczności wychodzimy na zero i nie mamy strat. Nie przesadzaj ze stawkami, za duży % budżetu postawiony na jeden zakład to najczęstszy błąd początkujących. Pozdr

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Regularne zyski w dłuższym okresie czasu dadzą ci valuebety, ponieważ jesteś początkujący to może ci być trudno je wyłapywać, możesz natomiast taką grę potraktować jako naukę, takie frycowe jakie chyba każdy kto zaczyna zabawę w bukmacherkę musi zapłacić.
Możesz też pójść w stronę systemów, pamiętaj jednak że jakiego sposobu byś nie wybrał i tak wszystko sprowadza się do dobrych typów.

Do góry Bottom