>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak grać?

S 0

sleep

Użytkownik
Witam. Otóż gram u buka naziemnego STS i jak wiadomo nie ma on tam opcji takiej jak internetowi czyli single czy double, najmniej da się chyba triple. No i jeszcze nie ma też zróżnicowanej możliwości grania czyli np. ile kartek w meczu itp. Mam pytanie jakie co najlepiej stawiać u takiego buka? Ile wydarzeń na kuponie? Chciałbym zacząć taka bukmacherkę żeby troche kaski z niej mieć bo jak na razie grałem sobie tylko tak zabawowo za 2 zl &quot; a może się uda&quot;.

P 0

pavlinho

Gość
Witam. Otóż gram u buka naziemnego STS i jak wiadomo nie ma on tam opcji takiej jak internetowi czyli single czy double, najmniej da się chyba triple.
Da się zagrać single i nawet double zagrasz !
No i jeszcze nie ma też zróżnicowanej możliwości grania czyli np. ile kartek w meczu itp.
W STS nie ma takiej możliwości, bo to &quot;prowincjonalny&quot; bukmacher. Przykładowo w Toto-Mix czy Fortunie na kartki zagrasz spokojnie.
Mam pytanie jakie co najlepiej stawiać u takiego buka?
Stawiaj co chcesz.
Ile wydarzeń na kuponie?
Jak wyżej. Udowodnione jest, że najlepiej grać single.
Chciałbym zacząć taka bukmacherkę żeby troche kaski z niej mieć bo jak na razie grałem sobie tylko tak zabawowo za 2 zl &quot; a może się uda&quot;.
Może lepiej przy tym zostać?
Zresztą flamaster pomógł już wystarczająco :]

S 0

sleep

Użytkownik
Pavlinho a mógłbyś mi coś więcej napisać o tym jak grać np. w Fortunie single? Bo to chyba nie jest tak jak zwykłe obstawienie meczu tylko trzeba jakimś systemem zagrac? Jak byś mógł to napisz bardzo proszę.
flamaster dzięki za linki na pewno się przydadzą ????
Edit. znalazłem jednak w regulaminie fortuny że można stawiać single (tak mi się wydaj i ta zapiska brzmi tak :
&quot;Zakład pojedynczy jest zakładem na wynik jednego wybranego sportowego lub innego przedsięwzięcia, scharakteryzowanego jako zakład. Prawo do wygranej powstaje, gdy zawierający zakład poprawnie odgadnie jego wynik.&quot;

i tu moje pytanie brzmi czy ostatnie zdanie mówi o tym że można singielki stawiać typując wynik np. 1-0, 2-0 etc. ?

P 0

pavlinho

Gość
Pavlinho a mógłbyś mi coś więcej napisać o tym jak grać np. w Fortunie single? Bo to chyba nie jest tak jak zwykłe obstawienie meczu tylko trzeba jakimś systemem zagrac? Jak byś mógł to napisz bardzo proszę.
flamaster dzięki za linki na pewno się przydadzą ????
Edit. znalazłem jednak w regulaminie fortuny że można stawiać single (tak mi się wydaj i ta zapiska brzmi tak :
&quot;Zakład pojedynczy jest zakładem na wynik jednego wybranego sportowego lub innego przedsięwzięcia, scharakteryzowanego jako zakład. Prawo do wygranej powstaje, gdy zawierający zakład poprawnie odgadnie jego wynik.&quot;

i tu moje pytanie brzmi czy ostatnie zdanie mówi o tym że można singielki stawiać typując wynik np. 1-0, 2-0 etc. ?
Możesz grać w singlu co chcesz i jak chcesz. Możesz grać na dokładny wynik, kartki czy Bóg wie co jeszcze.
Czasami system nie przyjmuje jednak zakładów pojedynczych, i musisz zagrać to w triplu. Dotyczy to lig mniej znanych.
P.S. Masz wszystko opisane na forum :|

floxal 30

floxal

Użytkownik
Pavlinho a mógłbyś mi coś więcej napisać o tym jak grać np. w Fortunie single? Bo to chyba nie jest tak jak zwykłe obstawienie meczu tylko trzeba jakimś systemem zagrac?
Tak jak napisał pavlinho, spokojnie można grać tam single a tym bardziej duble, zależy też jaki mecz ale większość spokojnie można grac ???? Sam gram tam single czy duble jak jest dobry kurs ????

Do góry Bottom