>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak grać?

H 5

hanysopp

Użytkownik
Nie wiem czy był podobny wątek czy nie. Ale ciekaw jestem Waszych opinii. Załóżmy, że gracie u jakiegoś buka cały czas stawką 100zł, przy uzbieraniu pewnej kwoty dostajecie limit. Szukamy innego buka. I teraz pytanko. Czy znowu mozolnie byście zaczynali grę od 100zł czy wypłacili sobie to co zarobiliście, i od razu grać za większe pieniądze?
Wiadomo, ze gra za większe stawki skończy się szybszym limitem u kolejnego buka. Ale czy wyjdziemy na tym statni finansowo znowu jakbyśmy mieli grać znowu za 100zł?

S 440

straszaksam

Użytkownik
jak chcesz grać za 100zł to nie wiem, gdzie chcesz dostać limit :razz:
to chyba tylko grając surebety, albo w jakimś krzaku.
No ewentualnie valuebety w buku z wysokimikursami typu marathon, ale innej opcji nie widzę.
Jak Ci strasznie limity to korzystaj z pinnacle, sbobet, albo z giełdy zakładów, np. betfair lub smarkets

H 5

hanysopp

Użytkownik
Z czasem myślę, stawka mogłaby iść do góry już nie 100,a np. 200,300, stopniowo coraz więcej wraz z zyskami.
Ogólnie właśnie ciekaw jestem czy dajmy na to zarobiłem powyżej 15 tys u buka i dostaje limit. (to ewentualna przyszłość, ale wolę widzieć już). No i teraz np chce grać u któregoś buka, którego wymieniłeś. To wpłacić sobie np zarobione ok. 15 tys i grać np za 1000zł czy zacząć znowu od stawki początkowej 100zł? No i z waszego doświadczenia buk patrzy ile wpłacamy na start czy kompletnie to olewa i i interesują go tylko nasze stawki?
Może pytania wydają się Wam banalne. Ale grałem jak dotąd raczej w bukach naziemnych, a na tych internetowych trochę grałem, parę lat wstecz ale nigdy nie jakoś na poważnie i za większą kasę, teraz chcę się zaangazować na poważnie.

S 440

straszaksam

Użytkownik
po co trzymać u buka dużą ilość pieniędzy? Lepiej przelewaj na bieżąco ze Skrilla, trwa to chwilę, a nie ma żadnego ryzyka, że buk skonfiskuje kasę.
A ile grać to samemu sobie odpowiedz, ile jesteś ewentualnie gotów poświęcić.

A 226

adiqq

Użytkownik
jak chcesz grać za 100zł to nie wiem, gdzie chcesz dostać limit :razz:
to chyba tylko grając surebety, albo w jakimś krzaku.
No ewentualnie valuebety w buku z wysokimikursami typu marathon, ale innej opcji nie widzę.
Jak Ci strasznie limity to korzystaj z pinnacle, sbobet, albo z giełdy zakładów, np. betfair lub smarkets
oj, tu się kolega straszliwie mylisz. Nawet grając mniejszymi stawkami można dostać limit.(wtedy tylko dłużej się na niego czeka :razz ???? Nie stawka jest tutaj kluczowa, ale styl gry i zdarzenia które grasz.
Wystarczy że zostaniesz zakwalifikowany jako &quot;gracz zawodowy&quot; i wręcz mogą ci konto zamknąć
ale akurat w tym jednym mogę się z fonfe zgodzić :razz:że jeszcze długa droga przed tobą, zanim ci będą grozić limity

S 440

straszaksam

Użytkownik
napisałem przecież, że np. grając valuebety na marathonie, też można dostać limit. Jeśli ciągle grasz zdarzenia, gdzie ich kurs to jest kilka/kilkanaście ticków wyżej niż u konkurencji, to w końcu czeka limit również.

A 226

adiqq

Użytkownik
to nie dotyczy tylko marathonu, ale bardzo dużo buków (wbrew pozorom) I niekoniecznie musi być najwyższy kurs. Wiem co pisze.

Do góry Bottom