strzala
Użytkownik
Witajcie. Powiem szczerze, gralem tylko w bukmaherach naziemnych. Nie mam konta w banku, tak więc nie robilem konta u bukmahera. Pewnego dnia, na moim osiedlu, zamkneli mi bukmahera... Najblizszy 3 kilometry dalej, codziennie sie wluc autobusami i za marne grosze grac z podatkiem...? Stąd mam pytanie, okazalo sie ze moj dobrzy przyjaciel ma konto bankowe ???? ) Ugadalem sie z nim na jutro aby mi wplacil jakiś grosz do bukmahera: TOBET . Powiem szczerze, za nic nie mam pojecia jak to zrobic. Czytalem temat w dziale TOBET ale jakos nie moge zrozumiec... ???? Dlatego też sorki za tak glupie pytanie, ale kazdy sie kiedys uczyl ????
1. Jak dokonać wpłaty do bukmahera, i w jaki czas ona dojdzie? Zalozywszy ze mam do dyspozycji tylko(?) konto w banku ???? ? Z gory dzieki za jakies malutkie wytlumaczenie ????
2. Czy TOBET to dobry bukmaher dla kogos kto gra pierwszy raz? Wszystko przejrzyste w miare ;]?
3. Oczywiscie strona po Polsku ( to stwierdzenie ???? ) ?
4. Polską Ekstraklasę można swobodnie stawiać ???? ?
5. Jak się wypłaca pieniążki z tego bukmahera? I po jakim mniej wiecej odstepie czasu przyplywaja one do banku? Oczywiscie wiem zeby nie przesadzac z przelewami, ale zebym ja tyle ugral ???? ...
z góry WIELKI dzieki za fatyge i pomoc ???? !!!
buk zapłać :]
1. Jak dokonać wpłaty do bukmahera, i w jaki czas ona dojdzie? Zalozywszy ze mam do dyspozycji tylko(?) konto w banku ???? ? Z gory dzieki za jakies malutkie wytlumaczenie ????
2. Czy TOBET to dobry bukmaher dla kogos kto gra pierwszy raz? Wszystko przejrzyste w miare ;]?
3. Oczywiscie strona po Polsku ( to stwierdzenie ???? ) ?
4. Polską Ekstraklasę można swobodnie stawiać ???? ?
5. Jak się wypłaca pieniążki z tego bukmahera? I po jakim mniej wiecej odstepie czasu przyplywaja one do banku? Oczywiscie wiem zeby nie przesadzac z przelewami, ale zebym ja tyle ugral ???? ...
z góry WIELKI dzieki za fatyge i pomoc ???? !!!
buk zapłać :]