>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak dobierać stawki?

szary 0

szary

Użytkownik
Gram już jakieś 8 lat, skuteczność mam całkiem niezłą, ale fatalnie wychodzi mi dobieranie stawek na kupony, przez co jestem sporo do tyłu. Zawsze jak zaryzykuje większą sumę pieniędzy to wtapiam przez co przykładowo tracę wszystko co wygrałem poprzedniego dnia (tak jak to miało miejsce dzisiaj ???? ) albo jeszcze więcej. Jak więc powinienem dobierać stawki? Proszę o podawanie sprawdzonych sposobów...

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
1.skoro masz dobrą skuteczność to graj wszystkie kupony za takie same stawki.
2.małe ako duża stawka, duże ako mała stawka
3.jak wygrywasz, następny kupon dawaj za mniejszą stawkę, jak przegrywasz zwiększaj stawke żeby odbić straconą kasę

Możesz przyjąć 1 z 3 sposobów.
pozdrawiam

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
rycerzx dobrze ci to wytłumaczył. To że mecz jest pewniejszy wcale nie jest powiedziane że wejdzie. Też kiedyś próbowałem stawkowania i jest to pomysł do bani. Weź sobie zagraj trzecim sposobem (progresja) tylko najpierw opracuj plan gry i trzymaj się go dokładnie. Po kilkunastu zakładach postaraj się zmodyfikować go tak żeby przynosił więcej korzyści. powodzenia :spokodfhgfh:

szary 0

szary

Użytkownik
Narazie będe grał tak. Stawka będzie zależeć od tego ile kasy chce mieć na koncie po ewentualnej wygranej. Wygram to podnoszę poprzeczkę, przegram to następny kupon stawiam za tyle żeby osiągnąć cel poprzedniego kuponu. Zobaczymy jak to wyjdzie...

Do góry Bottom