>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jak bezpiecznie wypłacać pieniądze?

L 0

labt3c

Użytkownik
Hej, mam pytanie jak &#39;najbezpieczniej&#39; wypłacać pieniądze przez pośrednika typu MB czy od razu na konto bankowe. Z tym bezpieczeństwem chodzi mi o prawo.

L 0

labt3c

Użytkownik
Wiesz może czy jeśli wpłacałem pieniądze kartą debetową, później małą sumę poprzez MB to mogę wszystko z buka wypłacić na MB?
Czyli wypłacanie kartą jest jeszcze bezpieczniejsze od wpłat na konto - są jakieś opłaty? Robicie tak?
Dziękuje za szybką odpowiedź.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeśli wpłacałeś pieniądze poprzez Skrill i kartą to jak najbardziej możesz wypłacić wszystko na Skrill bo masz wtedy odblokowaną tą opcję wypłaty. Wypłacanie pieniędzy przez Skrill w bankomacie jest najbezpieczniejsze, ale jeśli nie grasz za duże stawki to nawet z buka możesz spokojnie wypłacać pieniądze bezpośrednio na swoje konto bankowe. Opłata za wypłatę ze Skrill to ok. 7zł niezależnie czy robisz to w bankomacie czy wypłacasz jest na konto bankowe.

L 0

labt3c

Użytkownik
Czytałem na forum o opłacie za kartę 10 Euro rocznie. Wpłata na konto skrill jest darmowe a wypłata kosztuję ok.7 zł? (Czytałem coś o 1% od kwoty)
Wiesz może, czy taką kartą mogę bez opłat wypłacać np. w UK (w funtach). Rezygnacja z karty jest darmowa, w jaki sposób się odbywa?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Tak, wyrobienie karty to koszt 10 euro + opłata roczna również 10 euro. Co do wypłacania w UK, nie wiem jak to wygląda ale pewnie też są opłaty za wypłacenie pieniędzy, z rezygnacją też nie wiem niestety jak jest.

mleczu 67

mleczu

Użytkownik
Pewnie wszędzie tak będzie. A co do drugiego pytania, to po prostu ją zniszcz i tyle. Chociaż jest tam bodajże opcja wyłączenia jej. ;)

L 0

labt3c

Użytkownik
Z tą kartą wiąże się trochę opłat podsumowując 1.Wydanie karty 10 Euro, 2.Opłata na rok 10 Euro, 3.Każdorazowa wypłata z bankomatu 1.8 Euro. 4.Transakcje bezgotówkowe w np. sklepach/stacjach - Darmowe 5.Względne bezpieczeństwo z tej metody wypłacania - bezcenne?
Hmm zastanawiam się, nad tą kartą bo zamierzałem grać do Września a później wyjeżdżam do UK - nie wiem czy warto brać tą kartę. Wypłacanie z MB na konto bankowe jest dużo mniej bezpieczne?

Do góry Bottom