Witam gdzies wyczytalem ze w 2017 granie Polaków w zakładach w necie bedzie zabronione i ma to wejść i kary maja byc surowsze lub po prostu dla Polaków nie bedzie możliwości wplaty do danego bukamchera czy tam wyplaty
Myślę, że będzie wyglądała tak jak jest to opisane tutaj na forum w innych działach, tylko, że mowa niestety o roku bez literki "k" : ) Zależy kiedy wejdzie ustawa o i ile do tego dojdzie.
Rząd ma strategię uszczelniania i mocnego karania za obchodzenie podatków, więc prędzej poblokują strony aniżeli wprowadzą sensowne rozwiązania. Szkoda, bo przed wyborami wydawało się że PiS zmienił lekko swoje myślenie i będzie chciał przeprowadzać mądre reformy.
Witam gdzies wyczytalem ze w 2017 granie Polaków w zakładach w necie bedzie zabronione i ma to wejść i kary maja byc surowsze lub po prostu dla Polaków nie bedzie możliwości wplaty do danego bukamchera czy tam wyplaty
'granie w necie' już teraz jest zabronione, z tym że egzekwowanie prawa prawie nie istnieje w tym aspekcie. od lipca teoretycznie będą poblokowane płatności (przelewy bankowe do buków, w sytuacji portfeli raczej nic nie ulegnie zmianie), a wchodząc na stronę 'złego' bukmachera widoczny ma być komunikat że to jest 'zły' bukmacher.
ale to jak na razie teoria. do tego czasu może się zmienić jeszcze kupę rzeczy, bo wprowadzenie takiej ustawy to nie takie hop-siup.
Czyli jak nie mogę zrobić przelewu na Pinnacle czy inny Unibet to jak to teraz obejść mówię o WBK.
A jeśli się nie da to który buk z tego legalnego warto wybrać?
Najlepsze kursy mi chodzi bo ofertę lubię z masówki.