>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak bedzie wygladala gra w 2k17?

kensins 228

kensins

Użytkownik
Witam gdzies wyczytalem ze w 2017 granie Polaków w zakładach w necie bedzie zabronione i ma to wejść i kary maja byc surowsze lub po prostu dla Polaków nie bedzie możliwości wplaty do danego bukamchera czy tam wyplaty

sven@ 808

sven@

Użytkownik
Myślę, że będzie wyglądała tak jak jest to opisane tutaj na forum w innych działach, tylko, że mowa niestety o roku bez literki &quot;k&quot; : ) Zależy kiedy wejdzie ustawa o i ile do tego dojdzie.

vde 119

vde

Użytkownik
Rząd ma strategię uszczelniania i mocnego karania za obchodzenie podatków, więc prędzej poblokują strony aniżeli wprowadzą sensowne rozwiązania. Szkoda, bo przed wyborami wydawało się że PiS zmienił lekko swoje myślenie i będzie chciał przeprowadzać mądre reformy.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Witam gdzies wyczytalem ze w 2017 granie Polaków w zakładach w necie bedzie zabronione i ma to wejść i kary maja byc surowsze lub po prostu dla Polaków nie bedzie możliwości wplaty do danego bukamchera czy tam wyplaty
&#39;granie w necie&#39; już teraz jest zabronione, z tym że egzekwowanie prawa prawie nie istnieje w tym aspekcie. od lipca teoretycznie będą poblokowane płatności (przelewy bankowe do buków, w sytuacji portfeli raczej nic nie ulegnie zmianie), a wchodząc na stronę &#39;złego&#39; bukmachera widoczny ma być komunikat że to jest &#39;zły&#39; bukmacher.
ale to jak na razie teoria. do tego czasu może się zmienić jeszcze kupę rzeczy, bo wprowadzenie takiej ustawy to nie takie hop-siup.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Czyli jak nie mogę zrobić przelewu na Pinnacle czy inny Unibet to jak to teraz obejść mówię o WBK.
A jeśli się nie da to który buk z tego legalnego warto wybrać?
Najlepsze kursy mi chodzi bo ofertę lubię z masówki.

Do góry Bottom