>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaką ligą warto się zainteresować?

tyle_wygrac 3

tyle_wygrac

Użytkownik
Do tej pory zajmowałem się głownie ligą angielską, niemiecką, hiszpańską i od czasu do czasu Polską- wiadomo, że to ligi medialne i najbardziej oklepane, a tym samym bukmacherzy przykładają do kursów w tych ligach największą wagę. Jednak w myśl powszechnej opinii lepiej stawiać ligi spoza światowych aren. W jaką z tych lig proponujecie się wdrożyć? Chciałbym propozycje od kogoś kto w danej lidze już jakiś czas typuje i mógłby ją polecić. Myślałem o ligach nordyckich, a także o Argentynie i Czechach. Macie jeszcze jakieś propozycje?
Znośny dostęp do informacji przede wszystkim :razz:

F 26

facepalm

Użytkownik
Nikt poważny ci na to pytanie nie odpowie bo po co ma sobie odbierać chleb, porad dzieci neo nie słuchaj ???? . Na innym forum był kiedyś mega spec od ligi indyjskiej ;) Tak naprawdę na każdej lidze można zarobić, więc najlepiej sobie wybierz taką gdzie jest dużo meczów i dużo streamów.
Na Anglii, Hiszpanii itd. też można wygrywać ale nie grając w dniu meczu tylko jak bukmacherzy wystawiają kursy bo promocje nie trwają kilka dni tylko co najwyżej kilka godzin. Tak naprawdę to siedząc w jednej lidze można żyć z bukmacherki...tyle w teorii.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Nieważne co grasz ale jak grasz. Zarobić możesz na popularnych ligach jak i zupełnie nieznanych. Tylko że w tych nieznanych masz ostre limity przy nędznej ofercie i raczej u azjatyckich bukmacherów musisz grać. A wiadomo że żółtkom ufać nie można bo są strasznie przebiegli i fałszywi. Ja gram popularne ligi i do tego Rosję, która jest dość przewidywalna i daje zarobić

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Nie wiesz co mówisz. Azjatyccy bukmacherzy są najlepsi, jako jedyni nie limitują i mają najlepsze kursy.
Czytaj ze zrozumieniem. Przecież napisałem, że limity można ominąć u azjatyckich bukmacherów. Te mniej znane które mam na myśli nie należą do wiarygodnych i godnych polecenia. A żółtkom ufać nie należy, a jak tego jeszcze nie wiesz, to się przekonasz co do za ziółka z nich są.

Do góry Bottom