>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jackpot trafiony za bonusowe pieniazki

Status
Zamknięty.
aduss 5

aduss

Użytkownik
wpadlo mi na mysl teraz... jesli wplace do kasyna 100 eur, dostane bonus od depo i trafie jackpot warty 2 500 000 eur w kasynie, ktore NIE REALIZUJE wyplat przed wykonaniem obrotu, nie cofa bonusu tylko karze obracac, co wtedy? mam obracac 2 miliony eur 30x?????? jak z wyplatami wtedy? wyplaca 2 miliony ?

matikmalutki 41

matikmalutki

Użytkownik
Jak wpłacasz kasę, to obracasz kwotą bonusową, bądź bonus + depo, a nie wygraną. Więc myślę, że nie powinno być problemu. Chociaż w niektórych kasynach, jeśli weźmiesz bonus, w warunkach jest określona maksymalna wypłata. Zresztą nie ma co marzyć :jezora:
A jeśli chodzi o bonusy, według mnie lepiej grać bez. Wypadnie Ci ciekawy układ i możesz wypłacać, a nie męczyć się z obrotem i spadać w dół ;)

aduss 5

aduss

Użytkownik
Jak wpłacasz kasę, to obracasz kwotą bonusową, bądź bonus + depo, a nie wygraną. Więc myślę, że nie powinno być problemu. Chociaż w niektórych kasynach, jeśli weźmiesz bonus, w warunkach jest określona maksymalna wypłata. Zresztą nie ma co marzyć :jezora:
A jeśli chodzi o bonusy, według mnie lepiej grać bez. Wypadnie Ci ciekawy układ i możesz wypłacać, a nie męczyć się z obrotem i spadać w dół ;)
dzieki za odpowiedz, aaale gapa ze mnie... przeciez obraca sie bonus ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom