>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jackpot 15 Keno

bombello 2

bombello

Użytkownik
Grał ktoś może?? Moim zdaniem najlepsza gra w BAHu po względem możliwości wygrania. Może akurat mi się pofarciło bo trochę zacząłem grać albo i nie ????

bombello 2

bombello

Użytkownik
Kazdy odwiedza i nic nie pisze no szkoda bo mi juz troche kasy udało sie zbic na tych &quot;kulkach&quot; ???? ) Na pewno lepsze niz ruletka no i nigdy nie wiesz ile wygrasz ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Ja w keno kiedyś 200zł na Polskie na betclicku zrobiłem ...
Oczywiście podjarany grałem potem i dwa razy tyle wtopiłem ????
Gra jak gra , raz Ci da raz nie.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Też teraz tak na próbę zagrałem i... 2 zł jestem do przodu ???? Zawsze to coś ????
Gierka fajna, ale oni i tak na swoje wyjdą po pewnym czasie... Taka przykra prawda ????

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Również z ciekawości spróbowałem i 5zł wygrałem ???? Kusiło, aby grać dalej, ale powiedziałem &quot;no way&quot; ;D Przelałem tę kasę z powrotem na zakłady, żeby nie kusiła ????

bombello 2

bombello

Użytkownik
To wiadomo ze jak grasz non stop to z kasynem itp nie wygrasz. Wystarczy zdrowy rozsądek trochę szczęścia i na następny kupon jest ???? a Ty przemoevil nie podniecaj sie tak jak nie masz nic do powiedzenia!!:zoltakartka:

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
To wiadomo ze jak grasz non stop to z kasynem itp nie wygrasz. Wystarczy zdrowy rozsądek trochę szczęścia i na następny kupon jest ???? a Ty przemoevil nie podniecaj sie tak jak nie masz nic do powiedzenia!!:zoltakartka:
***** sam się podniecaj bambusie...

bombello 2

bombello

Użytkownik
No ja gram jak np mam złotóweczke czyli 56 wiec za 1 można pyknąć ???? i raz na 5 srednio mi się udaje wygrać najczęściej 9 zł bo puszczam 6/7 cyfr nigdy 15 ???? No i w sumie jestem do przodu. Czasem dziewczyna wchodzi i sobie gra ( i wygrywa więcej ???? ) no bo do tego nie trzeba wiedzieć która drużyna lepsza i kto jak gra:p

Do góry Bottom