Grał ktoś może?? Moim zdaniem najlepsza gra w BAHu po względem możliwości wygrania. Może akurat mi się pofarciło bo trochę zacząłem grać albo i nie ????
Kazdy odwiedza i nic nie pisze no szkoda bo mi juz troche kasy udało sie zbic na tych "kulkach" ???? ) Na pewno lepsze niz ruletka no i nigdy nie wiesz ile wygrasz ????
Ja w keno kiedyś 200zł na Polskie na betclicku zrobiłem ...
Oczywiście podjarany grałem potem i dwa razy tyle wtopiłem ????
Gra jak gra , raz Ci da raz nie.
Też teraz tak na próbę zagrałem i... 2 zł jestem do przodu ???? Zawsze to coś ????
Gierka fajna, ale oni i tak na swoje wyjdą po pewnym czasie... Taka przykra prawda ????
Również z ciekawości spróbowałem i 5zł wygrałem ???? Kusiło, aby grać dalej, ale powiedziałem "no way" ;D Przelałem tę kasę z powrotem na zakłady, żeby nie kusiła ????
To wiadomo ze jak grasz non stop to z kasynem itp nie wygrasz. Wystarczy zdrowy rozsądek trochę szczęścia i na następny kupon jest ???? a Ty przemoevil nie podniecaj sie tak jak nie masz nic do powiedzenia!!:zoltakartka:
To wiadomo ze jak grasz non stop to z kasynem itp nie wygrasz. Wystarczy zdrowy rozsądek trochę szczęścia i na następny kupon jest ???? a Ty przemoevil nie podniecaj sie tak jak nie masz nic do powiedzenia!!:zoltakartka:
No ja gram jak np mam złotóweczke czyli 56 wiec za 1 można pyknąć ???? i raz na 5 srednio mi się udaje wygrać najczęściej 9 zł bo puszczam 6/7 cyfr nigdy 15 ???? No i w sumie jestem do przodu. Czasem dziewczyna wchodzi i sobie gra ( i wygrywa więcej ???? ) no bo do tego nie trzeba wiedzieć która drużyna lepsza i kto jak gra